Scroll Top

Σχετικά με εμάς

” Από το 1998 με τον ίδιο ζήλο και μεράκι σας ταξιδεύουμε στα Άγια μέρη όπου περπάτησε , κήρυξε και μαρτύρησε ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός, πάντα με ευλάβεια και κατάνυξη….”
Γραφείο Θρησκευτικού Τουρισμού στους Αγίους Τόπους  και στο Όρος Σινά
Ενορίες – Σύλλογοι – Ομάδες – Σχολεία

Αγαπητοί φίλοι και προσκυνητές του  γραφείου θρησκευτικού τουρισμού – AFRODITI IEROUSALIM TRAVEL-  σας  χαιρετίζουμε .

Το γραφείο μας  έχει ιστορία και εμπειρία 26 ετών , όταν η ιδρύτρια του, Λ.A. , ξεκίνησε από το 1998 ένα διακόνημα στα Πανάγια προσκυνήματα , με τις ευλογίες του Μακαριοτάτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων τότε , και του αγαπημένου μας , στην Οικογένειά μας και όχι μόνο, γέροντα Χρυσοστόμου Ταβουλαρέα, ηγούμενο της  Ι.Μονής Αγ. Γερασίμου του Ιορδανίτου, μέχρι και σήμερα.

Δεν το επιδίωξα, δεν το έψαξα ….αλλά ο Άγιος Θεός  με ένα θαυμαστό τρόπο , και κάτω από κάποιες συνθήκες με κάλεσε…. Και απλά είπα – ναι- , γιατί από την πρώτη μου επίσκεψη στην Αγία Γή , ερωτεύτηκα την Αγία Πόλη , ερωτεύτηκα την έρημο του Ιορδάνη ποταμού και της Ιουδαίας – την κατάσπαρτη από πνευματικά άνθη – και επιστρέφοντας από το πρώτο μου ταξίδι , άφησα ολόκληρη την ψυχή μου εκεί.

Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς  την Ιερουσαλήμ , χωρίς  όλα αυτά που συνθέτουν τα πανάγια προσκυνήματα στα ίχνη του Ναζωραίου , είναι το σπίτι μου πλέον εκεί.

Ευχαριστώ τον Γέροντα  μου , ευχαριστώ το ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων , που πάντα μας καλοδέχεται με Τους προσκυνητάς μου. Ευχαριστώ όλους τους  Αγιοταφίτες  πατέρες και γερόντισσες , που πάντα θα μας ανοίξουν τις πόρτες των μοναστηριών τους και με χαρά θα μας υποδεχτούν για να μας  μιλήσουν για τα προσκυνήματα της διακονίας των.

Ευχαριστώ και όλους εσάς που και στο διακόνημα μου, με στηρίξατε , αλλά και τώρα που ξεκινήσαμε  το γραφείο μας , επιβραβεύοντας την προσφορά μου και το έργο μου.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες , στην Ελλάδα και το εξωτερικό , και σας καλούμε να επισκεφτείτε τους Αγίους τόπους και το Θεοβάδιστο Όρος Σινά για να βιώσετε ένα όνειρο ζωής πραγματικά και όχι εικονικά.

Απευθυνόμαστε στους νέους-φοιτητές – μαθητές- και τους προτρέπω να έρθουν να προσκυνήσουν για να πάρουν ζωή από Το Ζωοδόχον μνήμα Του Κυρίου μας, και να συνεχίσουν τον αγώνα της ζωής τους με υπομονή-πίστη  και ελπίδα.

Προτρέπω  τις  ενορίες …

Προτρέπω  τους συλλόγους…

Προτρέπω τον καθένα προσωπικά, να έρθετε για να πάρετε δύναμη και ότι ο καθένας χρειάζεται για να συνεχίσει τον δρόμο της ζωής του.

Σας  περιμένουμε με αγάπη και σεβασμό στην διακονία μας  και στο έργο μας.

Οικογένεια Λίτσιου

Προσκυνήματα στους Αγίους Τόπους & στο’Ορος Σινά  με το ΑΦΡΟΔΙΤΗ  ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΡΑΒΕΛ –ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ

¨Ένα ταξίδι στην Αγία Γή ….είναι ΖΩΗ , είναι μια νέα αρχή, είναι ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Σας ευχαριστούμε.

Copy rights : Afroditi Ierousalim Travel

AFRODITI IEROUSALIM TRAVEL

Γραφείο Θρησκευτικού Τουρισμού στους Αγίους Τόπους & στο Όρος Σινά

You cannot copy content of this page