Scroll Top

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ & ΣΤΟ ΣΙΝΑ – 9ΗΜΕΡΟ – IEROUSALIM TRAVEL

9ήμερο Προσκύνημα στους Αγίους Τόπους για την μεγάλη εορτή του Δεκαπενταυγούστου στην Γεθσημανή-Επίσκεψη στο Όρος Σινά

9 ΗΜΕΡΕΣ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ

ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΌΡΟΣ ΣΙΝΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΟΡΤΗ

 ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΣΤΗΝ ΓΕΘΣΗΜΑΝΗ

Ierousalim Travel – ιερουσαλημ τραβελ – Γραφείο Θρησκευτικού Τουρισμού στους Αγίους Τόπους και στο Όρος Σινα Ενορίες – Σύλλογοι – Ομάδες – Σχολεία

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: ΔΕΥΤΕΡΑ 21-8-2023

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: ΔΕΥΤΕΡΑ   29-8-2023

Για δηλώσεις συμμετοχής με φωτοτυπία διαβατηρίου – ταυτότητας και προκαταβολή 600€  μέχρι και 22/05. Περιορισμένη διαθεσιμότητα .(6)

Μετά τις 22/05 και μέχρι την συμπλήρωση των θέσεων ενδέχεται να αλλάξει κατα πολύ η τιμή του πακέτου λόγο επίναυλου.   

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

 ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ!!!

Σημείωση:  Η εγγραφή θεωρείται έγκυρη μόνο με προκαταβολή 600€, φωτοτυπία διαβατηρίου – ταυτότητας.

 Οι προσκυνητές οφέιλουν να ακολουθούν το πρόγραμμα και το group σε όλη τη διάρκεια του οδοιπορικού .

25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ & ΣΤΟ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Με την βοήθεια του Θεού……ενα ταξίδι ζωήs αρχίζει….

Φθάνονταs  στον   ΑYΓΟΥΣΤΟ , επιθυμούμε να  τιμήσουμε την Μάνα μαs  την Παναγιά, εκεί όπου  σωματικά  έζησε με τον Μονογενή  Υιόν τηs  και Θεόν τηs, για να περπατήσουμε εκεί που η Ίδια  περπάτησε…εκεί που η ίδια πόνεσε και  έκλαψε  βλέπονταs   τον  Σταυρικό θάνατο  του  Υιού τηs…. Nα τιμήσουμε την κοίμησήν τηs  και την Μετάστασήν τηs. Nα την  παρακαλέσουμε  εκεί  – στον Οίκον τηs  στην  Γεθσημανή  να είναι δίπλα μαs  στον καθημερινό μαs  αγώνα, και σε κάθε ανάγκη  μαs …..

Ένα μοναδικά  ωραίο  οδοιπορικό, με επισκέψειs…..

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο πρόγραμμα ενδέχεται να γίνουν αλλαγέs χωρίs να αφαιρεθεί τίποτα.

1η ΗΜΕΡΑ  ΔΕΥΤΕΡΑ  21/8/23 : ΑΘΗΝΑ-ΤΕΛ ΑΒΙΒ- ΣΙΝΑ

Συγκέντρωση των προσκυνητών ώρα 21:00 περίπου το βράδυ στο << Ελευθέριοs Βενιζέλοs>> απ’όπου θα πετάξουμε κατ’ευθείαν για Τελ αβίβ   με άφιξη  περίπου 02:00  το πρωϊ. Μετά τον έλεγχο των διαβατηρίων μαs και την παραλαβή των αποσκευών μαs, θα βγούμε έξω από το χώρο του Aεροδρομίου και θα επιβιβασθούμε στο λεωφορείο μαs,

 

2η ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ: 22/8/23= ΣΙΝΑ

Αφού επιβιβασθούμε στο λεωφορείο μαs,  θα αναχωρήσουμε  με- Νότια- κατεύθυνση με προορισμό την Ι. Μονή του θεοβαδίστου όρουs Σινά. Μετά απο 4,5 – 5 ώρεs περίπου τροχοδρόμηση (με δύο στάσειs) θα φθάσουμε στην Τάμπα οπου θα περάσουμε τα σύνορα απο το Ισραήλ στην Αίγυπτο και πρίν το μεσημέρι θα φθάσουμε στην ιερά μονή, όπου θα τακτοποιηθούμε στούs ξενώνεs τηs Moνήs. Στην συνέχεια θα παρακολουθήσουμε τον εσπερινό στο καθολικό του Ναού,  και θα ξεναγηθούμε απο τον υπεύθυνο των Σιναϊτών πατέρων σε όλουs τούs Iερούs χώρουs, για να προσκυνήσουμε και να δούμε τα μοναδικά κειμήλια του Σινά. Θα ακολουθήσει δείπνο – διανυκτέρευση. Αργότερα κατά τιs  10  η ώρα το βράδυ θα ξεκινήσει η ανάβαση στην Αγία κορυφή,(εδω παρέλαβε την πλάκα με τιs δέκα εντολέs o Mωυσήs) με βεδουϊνουs συνοδούs…….[για όσουs αυτό είναι εφικτό, γιατί είναι πολύ δύσκολη η ανάβαση.]

 

3η ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 23/8/23= ΣΙΝΑ – ΒΗΘΛΕΕΜ

 Σήμερα τo πρωi στιs πέντε η ώρα, θα συμμετάσχουμε όλοι στην θεία λειτουργία,μία μοναδική εμπειρία και θα κοινωνήσουμε τα άχραντα μυστήρια όσοι θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Στην συνέχεια θα προσκυνήσουμε τα Άγια λείψανα τηs Aγίαs Μεγαλομάρτυροs Aικατερίναs και θα πάρουμε ωs ευλογία το δακτυλίδι. Θα ακολουθήσει το πρωινό μαs γεύμα, αγορέs ενθυμημάτων και  επιβίβαση στο λεωφορείο για επιστροφή  στην Βηθλεέμ  και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μαs. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 24/8/23: ΣΑΜΑΡΕΙΑ-ΓΑΛΙΛΑΙΑ-ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ

Σήμερα μετά το πρόγευμά μαs, θα αναχωρήσουμε για την Σαμάρεια για να επισκεφθούμε την ιστορική Ιερά Μονή  Αγίαs Φωτεινήs τηs Σαμαρείτιδαs, όπου το Φρέαρ του Ιακώβ(εάν είναι ανοιχτό ), και το άφθαρτο σκήνωμα του Νεομάρτυροs Aγίου Φιλουμένου του θαυματουργού, που ωs αρνίον σφαγιάστηκε εν ώρα καθήκοντοs.Εδώ θα μαs υποδεχθεί έναs καταξιωμένοs Aγιοταφίτηs, o Γέρονταs Ιουστίνοs, ηγούμενοs τηs I.Μονήs.Συνεχίζουμε με την ευρύτερη περιοχή τηs Γαλιλαίαs.Θα επισκεφθούμε την Ι.Μονή Θαβωρείου Όρουs, όπου εδώ έγινε η Μεταμόρφωση του Χριστού, συνεχίζουμε με την Ναζαρέτ όπου ο Ευαγγελισμόs τηs Θεοτόκου, ακολουθεί η βιβλική Κανά όπου το πρώτο θαύμα του Χριστού στο Γάμο μετατρέπονταs  το νερό σε κρασί, η Καπερναούμ, I.Moνή Πέτρου και Παύλου των Αποστόλων, όπου εδώ ο Ιησούs πραγματοποίησε τα περισσότερα θαύματα. Κλείνουμε το οδοιπορικό τηs ημέραs  με την Ι.Μ.Δώδεκα Αποστόλων  στην Τιβεριάδα Πόλη, δίπλα στην λίμνη Γεννησαρέτ, όπου εδώ έγινε η Τρίτη εμφάνιση του Αναστάντοs  Χριστού στούs Aποστόλουs.  Επιστροφή – Δείπνο – Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  25-8-23 – ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ

Κατά τιs 2:00 μετά τα μεσάνυχτα αναχώρηση για την αγρυπνία στο Μετόχι τηs Γεθσημανήs. Πολύ μεγάλη ευλογία που θα αξιωθούμε να συνοδεύσουμε και εμείs όλοι μαζί, την πομπή για το κατέβασμα τηs θαυματουργήs Εικόναs τηs κοιμήσεωs τηs Θεοτόκου, ειs το πάνσεπτον μνήμα τηs, με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη προεξάρχοντα, με όλουs  τού Αγιοταφίταs, με πλήθοs προσκυνητών απο την Ελλάδα και απο όλο τον Κόσμο. Η πομπή από την Αγία Αυλή θα ξεκινήσει , προχωρώνταs αργά – αργά  μέσα απο την οδό του Μαρτυρίου με ψαλμωδίεs, εγκώμια, τροπάρια , με θυμιάματα και δεήσειs. Και εκεί που αρχίζει να ξημερώνει η μέρα, φθάνουμε στουs πρόποδεs του Όρουs των Ελαιών όπου το Χωρίον Γεθσημανή και ο Ναόs του Θεομητορικού Μνήματοs. Eκεί θα εναποτεθεί η Παναγία μαs στον Επιτάφιόν τηs.   Στην συνέχεια θα επιβιβασθούμε στο λεωφορείο μαs, και θα επισκεφτούμε την Ι.Μονή Μάρθαs  και Μaρίαs  στην Βηθανία ( πατρίδα του Αγίου Λαζάρου), την Ι.Μονή Χοζεβά ( ανάβαση σε βουνό),  την  Ι.Μονή Αββά Γερασίμου του  Ιορδανίτου , και στην συνέχεια θα μεταβούμε για συμβολικό βάπτισμα στον Ιορδάνη ποταμό ( ακριβέs  σημείο), ακολουθεί προσκύνημα στο Σαραντάριο Όροs , πειρασμοί του Κυρίου ( ανάβαση στο βουνό), και κλείνουμε το οδοιπορικό τηs ημέραs με την I.Moνή προφήτου Ελισσαίου στην Ιεριχώ, όπου στον αύλειο χώρο σώζεται μέχρι σήμερα η συκομορέα του Ζακχαίου Επιστροφή-δείπνο-διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ  26-8-23 : ΒΗΘΛΕΕΜ – ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (Μεταφερόμαστε σε ξενοδοχείο στα Ιεροσόλυμα)

Το πρωϊ νωρίs  θα πάμε για προσκύνημα στην Mεγάλη Βασιλική τηs Γεννήσεωs. Eδώ θα προσκυνήσουμε στο Άγιο Σπήλαιο το ακριβέs σημείο τηs Γέννησηs του Θείου Βρέφουs, και θα δούμε και το σπήλαιο με τούs τάφουs των Αγίων Νηπίων των σφαγιασθέντων απο τον Ηρώδη, όλα με αναλυτικέs ξεναγήσειs . Mετά θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μαs για το πρόγευμά μαs, και αφού  επιβιβασθούμε  με τιs  αποσκευέs μαs στο λεωφορείο μαs, θα επισκεφθούμε  την Ι.Μονή του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου στην έρημο τηs Ιουδαίαs  την  Ι.Μονή Αγίου Θεοδοσίου Του Κοινοβιάρχου, όπου το σπήλαιο των τριών Μάγων με τον τάφο του Αγίου.Ακολουθεί το προσκύνημα στο ΜπέτσΑχούρ οπου οι τάφοι των αγραυλούντων ποιμένων εκείνη την φοβερή νύχτα τηs Γεννήσεωs Του Χριστού. Εδώ πρωτοακούστηκε ο Αρχαγγελικόs ύμνοs –Δόξα εν υψίστoιs Θεώ. Συνεχίζουμε με την Ι.Μονή Αγίου Ονουφρίου στον αγρό του Κεραμέωs, Ι.Μ Τιμίου Σταυρού, Ι.Μ. κατά μόναs, Ι.Μ Τιμίου προδρόμου στην Ορεινή ( οίκοs Zαχαρία και Ελισάβετ) και το όροs των Ελαιών με επισκέψειs στην I.Μ Μικρήs Γαλιλαίαs και Ι.Μ Αναλήψεωs.Στην συνέχεια θα δούμε πανοραμικά την Αγία Ιερουσαλήμ, και  θα βγάλουμε αναμνηστικέs Φωτογραφίεs. Επιστρέφουμε για τακτοποίηση σε ξενοδοχείο στα Ιεροσόλυμα ,δείπνο, διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ  27-8-23 – ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ

Σήμερα μετά το πρόγευμά μαs ,θα  κατευθυνθούμε προς τον πανίερο Ναό της Αναστάσεως, όπου ζώντας μοναδικές στιγμές θα κλίνουμε γόνυ ευλαβικά στην Αγία αποκαθήλωση, στον Φρικτό Γολγοθά, στον ζωοδόχο Πανάγιο Τάφο του Κυρίου μας και σε πολλά άλλα παρεκκλήσια όπως του Αδάμ, το μη μου Άπτου, του Ακανθίνου Στεφάνου, της εύρεσης του Τιμίου Σταυρού από την Αγία Ελένη, του Εκατόνταρχου Λογγίνου, των Κλαπών, του Αβραάμ, Αγία αυλή, μετόχι Γεθσημανής, όλα με λεπτομερή ξενάγηση. Ακολουθεί η Ι. Μονή Μεγάλης Παναγιάς, Ι. Μονή Τιμίου Προδρόμου, Ι. Μονή Σεϊδανάγιας. Θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα και θα περπατήσουμε στη συνέχεια την  – οδό του μαρτυρίου – (VIA DOLOROSA) με στάσεις στον εξώστη της Αγίας Βερονίκης και στον οίκο του Κυρηναίου και θα φθάσουμε στο Πραιτώριο, όπου φυλακίσθηκε ο Κύριος, και δικάστηκε. Ακολουθούν η φυλακή του Αποστόλου Πέτρου (αν είναι ανοιχτά), η Προβατική Κολυμβήθρα, ο οίκος των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης (τόπος γέννησης της Παναγίας μας) και βγαίνοντας των τειχών της Ιερουσαλήμ από την Πύλη των Λεόντων, φθάνουμε στην Γεθσημανή για προσκύνημα στην Ι. Μονή Αγίου Στεφάνου του πρωτομάρτυρος και στον τόπο που λιθοβολήθηκε. Θα δούμε τον Χείμαρρο των Κέδρων ή πύρινο ποταμό, το τέμενος του Ομάρ (Ναός του Σολομώντα) με τον Χρυσό Τρούλο, την Κλειστή πύλη και εκεί στους πρόποδες του όρους των Ελαιών θα επισκεφθούμε κατεβαίνοντας 48 σκαλιά τον σταυροειδή Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Γεσθημανή όπου ο τάφος της Παναγίας μας και η θαυματουργός Αγία Εικών της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας και εν συνεχεία θα επισκεφθούμε τον Κήπο της Προσευχής και προδοσίας του κυρίου μαs. Τέλοs  θα παρακολουθήσουμε τον Μέγα Εσπερινό για την Εορτή της Κοιμήσεωs και μεταστάσεωs  τηs  Yπεραγίαs Θεοτόκου  στο Θεομητορικό μνήμα.  Επιστροφή, Δείπνο, Διανυκτέρευση.

 

8η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 28/8/23 ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Πανηγυρική θεία λειτουργία στο Θεομητορικό Μνήμα. Συμπληρωματικά Προσκυνήματα.

 

9η ΗΜΕΡΑ: ΤΡΙΤΗ  29/8/23 ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ- ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρόγευμά μαs,θα επισκεφθούμε την Αγία Σιών όπου το Υπερώον του Μυστικού Δείπνου,ο τάφοs του Προφυτάνακτοs Δαβίδ και ο Οίκοs του Aγίου Ιωάννου του Θεολόγου, όπου κοιμήθηκε η Παναγία μαs.  Ακολουθεί επίσκεψη σε Ελληνικό  κατάστημα για αγορέs ενθυμημάτων και επαναληπτικό προσκύνημα στον Πανάγιο Τάφο. Έτσι αποχαιρετώνταs  την Αγία Πόλη,  θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μαs, θα ετοιμάσουμε τιs  βαλίτσεs μαs , και αφου επιβιβασθούμε στο λεωφορείο μαs θα αναχωρήσουμε για την Ι.Μονή Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στην Λύδδα όπου και ο Τάφοs του Αγίου. Συνεχίζουμε προs  το Αεροδρόμιο του Τέλ Αβίβ απ’ όπου θα πετάξουμε κατέθείαν για Αθήνα ώρα 19:40.

 

                                     ΤΕΛΟΣ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

            Κ Α Λ Ο  Κ Α Ι   Ε Υ Λ Ο Γ Η Μ Ε Ν Ο   Π Ρ Ο Σ Κ Υ Ν Η Μ Α !                                                              

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ:

 • Διαβατήριο με ημερομηνία λήξηs 6 μήνεs τουλάχιστον, μετά την είσοδό μαs στο Ισραήλ, διαφορετικά πρέπει να εκδοθεί νέο.
 • Για την έκδοση διαβατηρίων απευθυνθείτε ΕΓΚΑΙΡΩΣ στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα τηs περιοχήs σαs
 • Ο κάθε προσκυνητής δικαιούται μια αποσκευή μέχρι 23 κιλά, το επιπλέον έχει πρόστιμο. Επίσης μια χειραποσκευή έως 8 κιλά με στερεά πράγματα, όχι υγρά, όχι κρέμες, όχι αιχμηρά, όχι λάδια κ.λ.π.
 • Για δηλώσεις συμμετοχής ΕΓΚΑΙΡΑ με φωτοτυπία διαβατηρίου,ταυτότητας και προκαταβολή 600€.
 • ΕΞΟΦΛΗΣΗ  5 Αυγουστου.
 • Οδηγίεs  για το Ταξίδι θα  δωθούν μετά την εξόφληση του πακέτου.

 

ΤΙΜΗ : Καλέστε μας!!!!! Εάν δεν απαντήσουμε λόγο υποχρεώσεων στη Αγία Γη στο email : ierousalimtravel@gmail.com

του πρακτορείου μας στείλτε το αίτημά σας ή την απόδειξη  προκαταβολής μαζί με ταυτότητα ή διαβατήριο για να δεσμεύσουμε την θέση σου.  ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ : 300€  

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ – ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ : στον λογαριασμό του πρακτορείου μας , ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ( NBG ) : 39701272807

         IBAN : GR4401103970000039701272807 ( ΛΙχχχχΣ ΧΑχχχχχχχΣ ΤΟΥ ΛχχχχχΥ ) 

 

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί όπως ακριβώς έχει αναρτηθεί.

Οι προσκυνητές οφέιλουν να ακολουθούν το πρόγραμμα και το group σε όλη τη διάρκεια του οδοιπορικού .

Οι δηλώσειs συμμετοχήs  πρέπει να πραγματοποιηθούν για όσουs ενδιαφέρονται μέχρι

22 ΜΑΊΟΥ.Μετά τις 22/05 και μέχρι  την συμπλήρωση των θέσεων ενδέχεται να αλλάξει κατα πολύ η τιμή του πακέτου λόγο επίναυλου.

 

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΤΕΛ-ΑΒΙΒ – ΑΘΗΝΑ σε οικονομική θέση.
 • Βίζα Ισραήλ, φόροι αεροδρομίων.
 • Βίζα Αιγύπτου, φόροι.
 • Φόροι Σινά και είσοδοs στην Ι.Μ.
 • Μεταφορά με άλλο λεωφορείο απο τα σύνορα στο όροs Σινά
 • ( 1) διανυκτέρευση στο Σινά στο ξενοδοχείο τηs Μονήs με ημιδιατροφή.
 • Καθημερινές ξεναγήσεις με κλιματιζόμενο λεωφορείο.
 • Ανάβαση με ταξί στο όρος Θαβώρ και μετάβαση με mini bus στον Αγ. Σάββα.
 • (3) Διανυκτερεύσεις στην Βηθλεέμ σε κεντρικό ξενοδοχείο 4**** σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και βραδινό.
 • (3) Διανυκτερεύσειs σε ξενοδοχείο Ιεροσολύμων 4**** σε δίκλινα δωμάτια.
 • Ασφάλεια επαγγελματικης  αστικήs ευθύνηs tour operator.
 • Έμπειρος συνοδός και ξεναγός του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ανάβαση με τελεφερίκ στο Σαραντάριο Όρος ( 16€-20€).
 • Γεύμα στην Τιβεριάδα με το ψάρι του Αποστόλου Πέτρου (30 – 40 ευρώ περίπου το άτομο προαιρετικά).
 • Είσοδοι σε μη ορθόδοξα προσκυνήματα, τεμένη, μουσεία κ.λ.π.
 • Ο,τι είναι προαιρετικό.
 • Έξτρα ποτά, αναψυκτικά, σάντουϊτs στο ξενοδοχείο  μαs  και καθ’ όλη  τη διάρκεια του ταξιδιού.
 • Φιλοδωρήματα υποχρεωτικά 30€ κατά άτομο.

 

25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ & ΣΤΟ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ!!!

Ierousalim Travel – ιερουσαλημ τραβελ – Γραφείο Θρησκευτικού Τουρισμού στους Αγίους Τόπους και στο Όρος Σινα Ενορίες – Σύλλογοι – Ομάδες – Σχολεία

ΠΗΓΗ : IEROUSALIM TRAVEL

MH.T.E 0725E60000057601

Copy Rights: Ierousalim Travel Agency

 

You cannot copy content of this page