ΙΟΥΝΙΟΣ  ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ – 6ΗΜΕΡΟ – IEROUSALIM TRAVEL

 

 

6ΗΜΕΡΟ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ

 ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΟΡΤΗ

ΤΗΣ  ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Αναχώρηση= 04 Ιουνίου 2023

Επιστροφή= 09 Ιουνίου 2023

Ierousalim Travel – ιερουσαλημ τραβελ – Γραφείο Θρησκευτικού Τουρισμού στους Αγίους Τόπους και στο Όρος Σινα Ενορίες – Σύλλογοι – Ομάδες – Σχολεία

Εγγραφές άμεσα  στα τηλέφωνα του γραφείου μας μέχρι 03/04. Μετά τις 03/04 και μέχρι την συμπλήρωση των θέσεων ενδέχεται να  αλλάξει κατα πολύ η τιμή του πακέτου λόγο επίναυλου. Περιορισμένη διαθεσιμότητα . (Λίγες θέσεις).

Σημείωση:  Η εγγραφή θεωρείται έγκυρη μόνο με προκαταβολή 350€, φωτοτυπία διαβατηρίου & ταυτότητας.

 Οι προσκυνητές οφέιλουν να ακολουθούν το πρόγραμμα και το group σε όλη τη διάρκεια του οδοιπορικού .

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

 ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ!!!

25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ & ΣΤΟ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ!!!

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

Φθάνονταs  στιs  ήμέρεs   τηs  Πεντηκοστήs…. Θα αξιωθούμε να βρεθούμε στον  τόπο τηs Αγίαs Σιών , όπου έγινε η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματοs  στούs  Aποστόλουs…..

 

 Τό ταξίδι μαs για την Αγία Γή  αρχίζει…

 

1η ΗΜΕΡΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ  4-6-2023 :   ΑΘΗΝΑ – ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ

Συγκέντρωση των προσκυνητών ώρα 4:45 το πρωϊ, στο αεροδρόμιο  «Ελευθέριος Βενιζέλος» απ΄ όπου θα πετάξουμε….. κατ΄ευθείαν για ΤΕΛ ΑΒΙΒ.  Μετά την άφιξή μαs, και τον έλεγχο διαβατηρίων, θα παραλάβουμε τιs  αποσκευέs μας, θα επιβιβασθούμε στο λεωφορείο μαs,  και θα αναχωρήσουμε για   την Παλαιά πόλη – την Αγία Ιερουσαλήμ. Φθάνοντας θα περάσουμε από την πύλη του Δαυίδ και θα κατευθυνθούμε προς τον πανίερο Ναό της Αναστάσεως όπου ζώντας μοναδικές στιγμές θα παρευρεθούμε- για λίγο – στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Πανάγιο Τάφο λόγω τηs Πεντηκοστήs. Mετά το πέραs,θα κλίνουμε γόνυ ευλαβικά στην Αγία αποκαθήλωση, στον φρικτό Γολγοθά, στον ζωοδόχο Πανάγιο Τάφο του Κυρίου μας και σε πολλά άλλα παρεκκλήσια όπως το μη μου Άπτου, του Ακανθίνου Στεφάνου, της εύρεσης του Τιμίου Σταυρού από την Αγία Ελένη, του Εκατόνταρχου Λογγίνου, των Κλαπών, του Αβραάμ, Αγία αυλή, μετόχι Γεθσημανής, όλα με λεπτομερή ξενάγηση. Ακολουθεί η Ι. Μονή Μεγάλης Παναγιάς, Ι. Μονή Τιμίου Προδρόμου, Ι. Μονή Σεϊδανάγιας. Θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα και θα περπατήσουμε στη συνέχεια την  – οδό του μαρτυρίου – (VIA DOLOROSA) με στάσεις στον εξώστη της Αγίας Βερονίκης και στον οίκο του Κυρηναίου και θα φθάσουμε στο Πραιτώριο, όπου φυλακίσθηκε ο Κύριος, και δικάστηκε. Ακολουθούν, η Προβατική Κολυμβήθρα, ο οίκος των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης (τόπος γέννησης της Παναγίας μας) και βγαίνοντας των τειχών της Ιερουσαλήμ από την Πύλη των Λεόντων, φθάνουμε στην Γεθσημανή για προσκύνημα στην Ι. Μονή Αγίου Στεφάνου του πρωτομάρτυρος και στον τόπο που λιθοβολήθηκε. Θα δούμε τον Χείμαρρο των Κέδρων ή πύρινο ποταμό, το τέμενος του Ομάρ (Ναός του Σολομώντα) με τον Χρυσό Τρούλο, την Κλειστή πύλη και εκεί στους πρόποδες του όρους των Ελαιών θα επισκεφθούμε κατεβαίνοντας 48 σκαλιά τον σταυροειδή Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Γεθσημανή όπου ο τάφος της Παναγίας μας και η θαυματουργός Αγία Εικών της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας και εν συνεχεία θα επισκεφθούμε τον Κήπο της Προσευχής και προδοσίας του κυρίου όπου και ο Ναός των Εθνών. Από εκεί θα επιβιβασθούμε στο λεωφορείο για επίσκεψη στο λόφο της Αγίας Σιών όπου το Υπερώον του Μυστικού Δείπνου και ο οίκος του Ιωάννου του Θεολόγου όπου κοιμήθηκε η Παναγία μας.  Επιστροφή.Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ  5-6-2023 ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ- ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Μετά το πρωινό αναχώρηση  για τα Ιεροσόλυμα.Σήμερα θα έχουμε την ιδιαίτερη  ευλογία, να παρευρεθούμε στον Ναό τηs Aγίαs Tριάδοs στην Αγία Σιών, και στο Υπερώον του Μυστικού Δείπνου,  όπου έγινε η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματοs στούs Αποστόλουs. Θα συνεχίσουμε με επισκέψειs στο Όροs των Ελαιών, όπου ο Τόποs Αναλήψεωs Ιησού Χριστού, και ο τόποs προσευχήs τηs Παναγίαs μαs. Στην συνέχεια θα θαυμάσουμε πανοραμικά την Αγία Ιερουσαλήμ και θα φωτογραφήσουμε τιs μοναδικέs αυτέs εικόνεs. Eπιστροφή – Δείπνο – Διανυκτέρευση .

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΤΡΙΤΗ 6-6-2023  ΓΑΛΙΛΑΙΑ -ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για ολοήμερη επίσκεψη στην ευρύτερη περιοχή της Γαλιλαίας. Θα ανεβούμε εις το Θαβώρ όπου έγινε η θεία Μεταμόρφωση του Κυρίου μας, στη συνέχεια στη Ναζαρέτ (Ευαγγελισμός της Θεοτόκου), Κανά (πρώτο θαύμα του Κυρίου στο γάμο) και συνεχίζοντας Βόρεια του Ισραήλ θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή των Δώδεκα Αποστόλων στην πόλη της Τιβεριάδας και στα παράλια της λίμνης Γεννησαρέτ, απ΄ όπου ο Κύριος κάλεσε τους «ψαράδες» εις το αποστολικό αξίωμα. Και θα κλείσουμε το οδοιπορικό της ημέρας με την βιβλική Καπερναούμ, την Ιερά Μονή Πέτρου και Παύλου των Αποστόλων, όπου ο Χριστός έκανε τα περισσότερα θαύματα και θα δούμε και το Όρος των ΜακαρισμώνΕπιστροφή – δείπνο  – διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ  7-6-2023  ΒΗΘΑΝΙΑ – ΙΟΡΔΑΝΗΣ – ΙΕΡΙΧΩ

Σήμερα μετά το πρόγευμά μαs, θα αναχωρήσουμε για την Βηθανία ( πατρίδα του Αγίου Λαζάρου) όπου η Ι.Μονή Προϋπάντησηs. Συνεχίζουμε με την Ι.Μονή Χοζεβά (ανάβαση στο βουνό ), Ι.Μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου, όπου και το Σπήλαιο τηs Παναγίαs Γαλακτοτροφούσαs, όλα με αναλυτικέs ξεναγήσειs, ακολουθεί συμβολικό βάπτισμα στον Ιορδάνη ποταμό (ακριβέs σημείο),επίσκεψη στο Σαραντάριο όροs (πειρασμοί του Κυρίου), και κλείνουμε το οδοιπορικό τηs ημέραs με την Ι.Μονή Προφήτου Ελισσαίου, όπου στον αύλειο χώρο υπάρχει μέχρι σήμερα η συκομορέα του Ζακχαίου. Επιστροφή – δείπνο – διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ 8-6/2023 ΒΗΘΛΕΕΜ – ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

Σήμερα πολύ νωρίs θα έχουμε θεία λειτουργία στο Άγιο Σπήλαιο τηs γεννήσεωs  στην  Μεγάλη Βασιλική τηs Βηθλεέμ. Eδώ θα γονατίσουμε να προσκυνήσουμε το ακριβέs σημείο όπου γεννήθηκε ο Θεάνθρωποs Ιησούs Χριστόs,και θα δούμε την φάτνη τηs σπαργάνωσηs του θείου βρέφουs,όλα με λεπτομερείs ξεναγήσειs. Στον υπόγειο χώρο θα επισκεφθούμε και θα προσκυνήσουμε τουs Τάφουs των Αγίων νηπίων των σφαγιασθέντων απο τον Ηρώδη.Μετά το πέραs θα πάρουμε το πρόγευμά μαs στο ξενοδοχείο μαs, και αφού επιβιβαστούμε στο λεωφορείο μαs, θα επισκεφθούμε την Ι.Μονή των Ποιμένων στο ΜπέτσΑχούρ  [εδω  πρωτοακούστηκε ο Αρχαγγελικόs ύμνοs –Δόξα εν υψίστοιs Θεώ…].συνεχίζουμε με την Ι.Μονή Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου στην έρημο τηs Ιουδαίαs (άβατο για γυναίκεs ), Ι.Μονή Αγ. Θεοδοσίου του κοινοβιάρχου, όπου και το σπήλαιο των τριών μάγων, με τον τάφο του Αγίου.Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ι.Μονή Αγίου Ονουφρίου στον αγρό του κεραμέωs, την  I.Moνή Ορεινήs ( πατρίδα του Τιμίου Προδρόμου),και την Ι.Μονή Τιμίου Σταυρού στην Νέα Ιερουσαλήμ. Επιστροφή ,δείπνο , διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9-6-2023: ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΑΘΗΝΑ

Σήμερα μετά το πρόγευμά μαs, θα επιβιβασθούμε στο λεωφορείο μαs με τιs αποσκευές μαs, και θα αναχωρήσουμε  για Την ΙΕΡΟΥΣΑΛΉΜ, για επαναληπτικό προσκύνημα στον Πανάγιο Τάφο, και αγορέs ενθυμημάτων από Ελληνικό κατάστημα, και κατά το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για προσκύνημα στην Ι.Μονή Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στην Λύδδα όπου και ο τάφοs του Αγίου , και συνεχίζουμε για  το αεροδρόμιο του Τελαβίβ με πτήση  κατ’ ευθείαν για Αθήνα ώρα…

 

                                         ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο πρόγραμμα ενδέχεται να γίνουν αλλαγέs χωρίs να αφαιρεθεί τίποτα.

Εγγραφές άμεσα  στα τηλέφωνα του γραφείου μας μέχρι 03/04. Μετά τις 03/04 και  την συμπλήρωση των θέσεων ενδέχεται να  αλλάξει κατα πολύ η τιμή του πακέτου λόγο επίναυλου. Περιορισμένη διαθεσιμότητα .( Λίγες θέσεις ).

Σημείωση:  Η εγγραφή θεωρείται έγκυρη μόνο με προκαταβολή 350€, φωτοτυπία διαβατηρίου & ταυτότητας.

 

Ierousalim Travel – ιερουσαλημ τραβελ – Γραφείο Θρησκευτικού Τουρισμού στους Αγίους Τόπους και στο Όρος Σινα Ενορίες – Σύλλογοι – Ομάδες – Σχολεία

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ:

 • Διαβατήριο με ημερομηνία λήξης 6 μήνες μετά την είσοδό μας στο Ισραήλ διαφορετικά πρέπει να εκδοθεί νέο.
 • Για την έκδοση διαβατηρίων απευθυνθείτε ΕΓΚΑΙΡΩΣ στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας.
 • Ο κάθε προσκυνητής δικαιούται μια αποσκευή μέχρι 23 κιλά, το επιπλέον έχει πρόστιμο. Επίσης μια χειραποσκευή έως 8 κιλά με στερεά πράγματα, όχι υγρά, όχι κρέμες, όχι αιχμηρά, όχι λάδια κ.λ.π.
 • Για δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 03/04.( Λϊγες θέσεις).

 

ΤΙΜΗ : Να μας καλέσετε!!!!!!!                 ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ : 180 €     

          

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΤΕΛ-ΑΒΙΒ – ΑΘΗΝΑ σε οικονομική θέση.
 • Βίζα Ισραήλ , φόροι αεροδρομίων.
 • Καθημερινές ξεναγήσεις με κλιματιζόμενο λεωφορείο, wifi
 • Ανάβαση με ταξί στο όρος Θαβώρ.
 • Μετάβαση στον Άγιο Σάββα .  
 • Πεντε (5) διανυκτερεύσεις στην Βηθλεέμ σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* σε δίκλινα δωμάτια με ημιδιατροφή.
 • Ασφάλεια επαγγελματικης  αστικήs ευθύνηs tour operator.
 • Έμπειρος συνοδός, και ξεναγός του γραφείου.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ανάβαση με τελεφερίκ στο Σαραντάριο Όρος ( 16€-20€).
 • Γεύμα στην Τιβεριάδα με το ψάρι του Αποστόλου Πέτρου (25-30 ευρώ περίπου το άτομο προαιρετικά).
 • Είσοδοι σε μη ορθόδοξα προσκυνήματα, τεμένη, μουσεία κ.λ.π.
 • Ότι πιθανόν προκύψει εκτόs προγράμματοs.
 • Έξτρα ποτά,αναψυκτικά,σάντουιτs στο ξενοδοχείο και καθ’ όλη την διάρκεια του Ταξιδιού μαs.
 • Έξτρα μεταφορέs.
 • Φιλοδωρήματα 20€ κατα άτομο υποχρεωτικά.

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ  03/04 !!!

ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 350€, ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ  ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ & ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.

Εξόφληση 20 /05.

25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ & ΣΤΟ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ!!!

 

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ  IEROUSALIM TRAVEL 

+30 2410533402

+30 2410538345 

IEROUSALIM TRAVEL

Προσκυνήματα στούs Aγίουs Tόπουs και στο Σινά απο το 1998

MH.T.E.0725E60000057601

Copy Rights : Ierousalim Travel Agency