Πρόγραμμα Αυγούστου -ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ – ΣΙΝΑ

 

13 ΗΜΕΡΕΣ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ

ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΘΑΒΩΡΕΙΟΝ ΟΡΟΣ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΣΤΗΝ ΓΕΘΣΗΜΑΝΗ

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι συμπλήρωσης των θέσεων.

Σημείωση:  Η εγγραφή θεωρείται έγκυρη μόνο με προκαταβολή 600€, φωτοτυπία διαβατηρίου & ταυτότητας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Πλέον όλοι μπορούν να ταξιδέψουν.                                            

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: ΤΕΤΑΡΤΗ  17-8-2022

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: ΔΕΥΤΕΡΑ   29-8-2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Με την βοήθεια του Θεού……ενα ταξίδι ζωήs αρχίζει……

 

1η ΗΜΕΡΑ  ΤΕΤΑΡΤΗ 17/8/22 : ΑΘΗΝΑ – ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Συγκέντρωση των προσκυνητών ώρα 07:00 περίπου το πρωϊ στο << Ελευθέριοs Βενιζέλοs>> απ’όπου θα πετάξουμε κατ’ευθείαν για Τελ αβίβ στιs 10:10  με άφιξη 12:10 περίπου το μεσημέρι. Μετά τον έλεγχο των διαβατηρίων, και την επιβίβασή στο λεωφορείο μαs, θα αναχωρήσου με για προσκύνημα στην παλαιστινιακή  πόλη τηs Λύδδαs όπου ο τάφοs του Μεγαλομάρτυροs Aγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Θεομητορικό Μνήμα στην Γεθσημανή.Εδώ αφού κατεβούμε 48 σκαλιά, θα φθάσουμε στον σταυροειδή υπόγειο Ναό, όπου οι άγιοι Απόστολοι ενταφίασαν σε λαξευμένο βράχο, το σώμα τηs Υπεραγίαs Θεοτόκου, και λίγο πιό πίσω, θα προσκυνήσουμε την θαυματουργό Ιερά Εικόνα τηs Παναγίαs τηs Iεροσολυμίτισσαs. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μαs στην Αγία Βηθλεέμ. Δείπνο – διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 18/8/22: ΣΑΜΑΡΕΙΑ-ΓΑΛΙΛΑΙΑ-ΘΑΒΩΡ-  ΑΓΡΥΠΝΙΑ

Σήμερα μετά το πρόγευμά μαs, θα αναχωρήσουμε για την Σαμάρεια για να επισκεφθούμε την ιστορική Ιερά Μονή  Αγίαs Φωτεινήs τηs Σαμαρείτιδαs, όπου το Φρέαρ του Ιακώβ, και το άφθαρτο σκήνωμα του Νεομάρτυροs Aγίου Φιλουμένου του θαυματουργού, που ωs αρνίον σφαγιάστηκε εν ώρα καθήκοντοs.Εδώ θα μαs υποδεχθεί έναs καταξιωμένοs Aγιοταφίτηs, o Γέρονταs Ιουστίνοs, ηγούμενοs τηs I.Μονήs.Συνεχίζουμε με την ευρύτερη περιοχή τηs Γαλιλαίαs.Θα επισκεφθούμε την βιβλική Καπερναούμ όπου η Ι.Μονή Πέτρου και Παύλου. Εδώ ο Χριστόs έκανε τα περισσότερα θαύματα, την Τιβεριάδα πόλη, όπου δίπλα στην λίμνη Γεννησαρέτ βρίσκεται η Ι.Μονή Δώδεκα Αποστόλων γιατί απο εδώ περισυνέλεξε  τούs απλούs ψαράδεs  και τούs  εξύψωσε ειs το Αποστολικό Αξίωμα και εδώ έγινε και η τρίτη Εμφάνιση του Αναστάντοs Xριστού. Συνεχίζουμε με την Κανά όπου το πρώτο θαύμα που έκανε ο Ιησούs Χριστόs στον Γάμο μετατρέπονταs το νερό σε κρασί. Ακολουθεί η Ναζαρέτ για προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Ευαγγελισμού. Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μαs πρόs το Θαβώρειον όροs, όπου θα παρακολουθήσουμε την ολονύκτια αγρυπνία, προσδοκώνταs να αξιωθούμε να δούμε την θεοφανία τηs Aγίαs Νεφέληs και του Αγίου Φωτόs. Μετά το πέραs θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μαs.Πρωϊνό – ξεκούραση.

3η ΗΜΕΡΑ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-8-22 : ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ

Το πρωϊ θα επιστρέψουμε απο το Θαβώρ στο ξενοδοχείο μαs, θα πάρουμε το πρόγευμά μαs και θα πάμε στα δωμάτιά μαs για ξεκούραση. Το μεσημεράκι θα πάμε για προσκύνημα στην Mεγάλη Βασιλική τηs Γέννησηs. Eδώ θα προσκυνήσουμε στο Άγιο Σπήλαιο το ακριβέs σημείο τηs Γέννησηs του Θείου Βρέφουs, και θα δούμε και το σπήλαιο με τούs τάφουs των Αγίων Νηπίων των σφαγιασθέντων απο τον ΗρώδηΕπιστροφή,δείπνο, διανυκτέρευση  και αναχώρηση  για Σινά.

4η ΗΜΕΡΑ  ΣΑΒΒΑΤΟ  20-8-22 ΣΙΝΑ

Νωρίs το πρωί θα αναχωρήσουμε  με- Νότια- κατεύθυνση με προορισμό την Ι. Μονή του θεοβαδίστου όρουs Σινά. Μετά απο 5-6 ώρεs τροχοδρόμηση( με δύο στάσειs) θα φθάσουμε στην Τάμπα οπου θα περάσουμε τα σύνορα απο το Ισραήλ στην Αίγυπτο και πρίν το μεσημέρι θα φθάσουμε στην ιερά μονή όπου θα τακτοποιηθούμε στούs ξενώνεs τηs Moνήs.Στην συνέχεια θα παρακολουθήσουμε τον εσπερινό στο καθολικό τηs Ι.Μονήs και θα ξεναγηθούμε απο τον υπεύθυνο των Σιναϊτών πατέρων Σε όλουs τούs Iερούs χώρουs για να προσκυνήσουμε και να δούμε τα μοναδικά κειμήλια του Σινά.Θα ακολουθήσει το βραδινό μαs φαγητό και ξεκούραση – διανυκτέρευση. Αργότερα κατά τιs 11 η ώρα το βράδυ θα ξεκινήσει η ανάβαση στην Αγία κορυφή,(( εδω παρέλαβε την πλάκα με τιs δέκα εντολέs o Mωυσήs)) με βεδουϊνουs συνοδούs…….[[για όσουs αυτό είναι εφικτό, γιατί είναι πολύ δύσκολη η ανάβαση.]]

5η ΗΜΕΡΑ  ΚΥΡΙΑΚΗ  21-8-22   ΣΙΝΑ 

To πρωi στιs πέντε η ώρα, θα συμμετάσχουμε όλοι στην θεία λειτουργία,μία μοναδική εμπειρία και θα κοινωνήσουμε τα άχραντα μυστήρια όσοι θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Στην συνέχεια θα προσκυνήσουμε τα Άγια λείψανα τηs Aγίαs Μεγαλομάρτυροs Aικατερίναs και θα πάρουμε ωs ευλογία το δακτυλίδι. Θα ακολουθήσει το πρωινό μαs γεύμα, αγορέs ενθυμημάτων και  επιβίβαση στο λεωφορείο για επιστροφή  στην Βηθλεέμ  και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μαs.

Δείπνο, διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 22-8-22  ΒΗΘΑΝΙΑ – ΙΕΡΙΧΩ-

Πρωϊνό και αναχώρηση για την Ι.Μονή προϋπάντησηs, Μάρθαs και Μαρίαs στην Βηθανία,πατρίδα του Αγίου Λαζάρου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Χοτζεβά (ανάβαση στο βουνό) και ακολουθεί η Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου όπου και το σπήλαιο Γαλακτοτροφούσαs στο οποίο διανυκτέρευσε η Παναγία μας με τον Χριστό και τον μνήστορα Ιωσήφ στην φυγή τους προς την Αίγυπτο. Αφού προσκυνήσουμε θα μεταβούμε στο ακριβέs σημείο του Ιορδάνη ποταμού  όπου θα τελεσθεί Αγιασμόs και συμβολικό βάπτισμα των προσκυνητών .  Ένα μικρό διάλειμμα για φαγητό(αν θα έχουμε χρόνο) στην Ιεριχώ, και συνεχίζουμε με ανάβαση στο Σαραντάριο Όρος (πειρασμοί του Κυρίου) για ευλαβικό προσκύνημα στο σημείο όπου προσευχήθηκε ο Κύριος μετά την βάπτιση. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή προφήτου Ελισσαίου όπου στον αύλειο χώρο σώζεται η συκομορέα του Ζακχαίου.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο – διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ  ΤΡΙΤΗ 23-8-22 : ΒΗΘΛΕΕΜ – ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

Μετά το πρωϊνό μαs, επίσκεψη στην Ι.Μονή του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου στην έρημο τηs Ιουδαίαs και η Ι.Μονή Αγίου Θεοδοσίου Του Κοινοβιάρχου, όπου το σπήλαιο των τριών Μάγων με τον τάφο του Αγίου.Ακολουθεί το προσκύνημα στο ΜπέτσΑχούρ οπου οι τάφοι των αγραυλούντων ποιμένων εκείνη την φοβερή νύχτα τηs Γέννησηs Του Χριστού. Εδώ πρωτοακούστηκε ο Αρχαγγελικόs ύμνοs –Δόξα εν υψίστoιs Θεώ. Συνεχίζουμε με την Ι.Μ Τιμίου Σταυρού, Ι.Μ. κατά μόναs, Ι.Μ Τιμίου προδρόμου στην Ορεινή( οίκοs Zαχαρία και Ελισάβετ) και το όροs των Ελαιών με επισκέψειs στην I.Μ Μικρήs Γαλιλαίαs και Ι.Μ Αναλήψεωs.Στην συνέχεια θα δούμε πανοραμικά την Αγία Ιερουσαλήμ, και  θα βγάλουμε αναμνηστικέs Φωτογραφίεs. Επιστροφή ,δείπνο, διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ  24-8-22   – ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ

Μετά το πρόγευμά μαs, θα αναχωρήσουμε για τα Ιεροσόλυμα με τιs βαλίτσεs μαs. Θα επισκεφθούμε την Ι.Μονή Αγίου Ονουφρίου στον αγρό του Κεραμέωs ή αίματοs, την Αγία Σιών όπου το Υπερώον του Μυστικού Δείπνου,ο τάφοs του Προφυτάνακτοs Δαβίδ και ο Οίκοs του Aγίου Ιωάννου του Θεολόγου, όπου κοιμήθηκε η Παναγία μαs. Στην συνέχεια αφού τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μαs στην Ιερουσαλήμ, θα επισκεφθούμε τον Ναό τηs Αναστάσεωs. Επιστροφή -δείπνο-διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ  25-8-22 – ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ

Κατά τιs 2:00 μετά τα μεσάνυχτα αναχώρηση για την αγρυπνία στο Μετόχι τηs Γεθσημανήs. Πολύ μεγάλη ευλογία που θα αξιωθούμε να συνοδεύσουμε και εμείs όλοι μαζί, την πομπή για το κατέβασμα τηs θαυματουργήs Εικόναs τηs κοιμήσεωs τηs Θεοτόκου, ειs το πάνσεπτον μνήμα τηs, με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη προεξάρχοντα, με όλουs  τού Αγιοταφίταs, με πλήθοs προσκυνητών απο την Ελλάδα και απο όλο τον Κόσμο. Η πομπή από την Αγία Αυλή θα ξεκινήσει , προχωρώνταs αργά – αργά  μέσα απο την οδό του Μαρτυρίου με ψαλμωδίεs, εγκώμια, τροπάρια , με θυμιάματα και δεήσειs. Και εκεί που αρχίζει να ξημερώνει η μέρα, φθάνουμε στούs πρόποδεs του Όρουs των Ελαιών όπου το Χωρίον Γεθσημανή και ο Ναόs του Θεομητορικού Μνήματοs. Eκεί θα εναποτεθεί η Παναγία μαs στον Επιτάφιόν τηs. Μετά θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μαs για να πάρουμε το πρόγευμά μαs. Στην συνέχεια θα έχουμε επίσκεψη στό Πατριαρχείο μαs, όπου θα μαs υποδεχθεί ο Μακαριώτατοs Πατριάρχηs Iεροσολύμων κ.Θεόφιλοs o Γ’ στην έδρα του, και αφού μαs καλοσορίσει θα πάρουμε την ευλογία του και θα αναχωρήσουμε. Θα ακολουθήσει αγορά ενθυμημάτων σε Ελληνικό κατάστημα των Ιεροσολύμων. Επιστροφή-δείπνο-διανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/8/22    ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΓΕΘΣΗΜΑΝΗ

Σήμερα κατα τιs 10:00 το πρωϊ,θα  κατευθυνθούμε προς τον πανίερο Ναό της Αναστάσεως, όπου ζώντας μοναδικές στιγμές θα κλίνουμε γόνυ ευλαβικά στην Αγία αποκαθήλωση, στον Φρικτό Γολγοθά, στον ζωοδόχο Πανάγιο Τάφο του Κυρίου μας και σε πολλά άλλα παρεκκλήσια όπως του Αδάμ, το μη μου Άπτου, του Ακανθίνου Στεφάνου, της εύρεσης του Τιμίου Σταυρού από την Αγία Ελένη, του Εκατόνταρχου Λογγίνου, των Κλαπών, του Αβραάμ, Αγία αυλή, μετόχι Γεθσημανής, όλα με λεπτομερή ξενάγηση. Ακολουθεί η Ι. Μονή Μεγάλης Παναγιάς, Ι. Μονή Τιμίου Προδρόμου, Ι. Μονή Σεϊδανάγιας. Θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα και θα περπατήσουμε στη συνέχεια την  – οδό του μαρτυρίου – (VIA DOLOROSA) με στάσεις στον εξώστη της Αγίας Βερονίκης και στον οίκο του Κυρηναίου και θα φθάσουμε στο Πραιτώριο, όπου φυλακίσθηκε ο Κύριος, και δικάστηκε. Ακολουθούν η φυλακή του Αποστόλου Πέτρου (αν είναι ανοιχτά), η Προβατική Κολυμβήθρα, ο οίκος των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης (τόπος γέννησης της Παναγίας μας) και βγαίνοντας των τειχών της Ιερουσαλήμ από την Πύλη των Λεόντων, φθάνουμε στην Γεθσημανή για προσκύνημα στην Ι. Μονή Αγίου Στεφάνου του πρωτομάρτυρος και στον τόπο που λιθοβολήθηκε. Θα δούμε τον Χείμαρρο των Κέδρων ή πύρινο ποταμό, το τέμενος του Ομάρ (Ναός του Σολομώντα) με τον Χρυσό Τρούλο, την Κλειστή πύλη και εκεί στους πρόποδες του όρους των Ελαιών θα επισκεφθούμε κατεβαίνοντας 48 σκαλιά τον σταυροειδή Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Γεσθημανή όπου ο τάφος της Παναγίας μας και η θαυματουργός Αγία Εικών της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας και εν συνεχεία θα επισκεφθούμε τον Κήπο της Προσευχής και προδοσίας του κυρίου μαs. Επιστροφή, Δείπνο, Διανυκτέρευση.

11η ΗΜΕΡΑ:ΣΑΒΒΑΤΟ 27/8/22 ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ

Όλοι μαζί με ελεύθερο πρόγραμμα….και μέγα εσπερινό στην Γεθσημανή.

12η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 28/8/22 ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Πανηγυρική θεία λειτουργία στο Θεομητορικό Μνήμα.

13η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 29/8/22 ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρόγευμά μαs, θα μαζέψουμε τα πράγματά μαs ,και αφού επιβιβασθούμε στο λεωφορείο μαs, θα αναχωρήσουμε  για το αεροδρόμιο του Τέλ Αβίβ απ’ όπου θα πετάξουμε για Αθήνα ( 12:20 ) , αποχαιρετώνταs  την Αγία Πόλη,  με την ευχή γρήγορα να ξαναέλθουμε κοντά τηs.

                   Κ Α Λ Ο  Κ Α Ι   Ε Υ Λ Ο Γ Η Μ Ε Ν Ο   Π Ρ Ο Σ Κ Υ Ν Η Μ Α ! !

                                                                   

 • Ο ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

                                            

ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ:

 • Διαβατήριο με ημερομηνία λήξηs 6 μήνεs τουλάχιστον, μετά την είσοδό μαs στο Ισραήλ, διαφορετικά πρέπει να εκδοθεί νέο.
 • Για την έκδοση διαβατηρίων απευθυνθείτε ΕΓΚΑΙΡΩΣ στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα τηs περιοχήs σαs
 • Ο κάθε προσκυνητής δικαιούται μια αποσκευή μέχρι 23 κιλά, το επιπλέον έχει πρόστιμο. Επίσης μια χειραποσκευή έως 8 κιλά με στερεά πράγματα, όχι υγρά, όχι κρέμες, όχι αιχμηρά, όχι λάδια κ.λ.π.
 • Για δηλώσεις συμμετοχής ΕΓΚΑΙΡΑ με φωτοτυπία διαβατηρίου,ταυτότητας και προκαταβολή 600€.
 • ΕΞΏΦΛΗΣΗ 10 ημέρεs πρίν την αναχώρηση
 • Για τα πρωτόκολλα του ταξιδιού, θα γίνει ενημέρωση σε κατάλληλη στιγμή.
 • ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Πλέον όλοι μπορούν να ταξιδέψουν.

 

ΤΙΜΗ ΠAKETOY = Να μας καλέσετε!!!!!         ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ =  400 €

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΤΕΛ-ΑΒΙΒ – ΑΘΗΝΑ σε οικονομική θέση.
 • Βίζα Ισραήλ, φόροι αεροδρομίων.
 • Βίζα Αιγύπτου, φόροι.
 • Φόροι Σινά και είσοδοs στην Ι.Μ.
 • Μεταφορά με άλλο λεωφορείο απο τα σύνορα στο όροs Σινά
 • ( 1) διανυκτέρευση στο Σινά στο ξενοδοχείο τηs Μονήs με ημιδιατροφή.
 • Καθημερινές ξεναγήσεις με κλιματιζόμενο λεωφορείο.
 • Ανάβαση με ταξί στο όρος Θαβώρ και μετάβαση με mini bus στον Αγ. Σάββα.
 • (6) Διανυκτερεύσεις στην Βηθλεέμ σε κεντρικό ξενοδοχείο 4**** σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και βραδινό.
 • (5) Διανυκτερεύσειs σε ξενοδοχείο Ιεροσολύμων 4**** σε δίκλινα δωμάτια.
 • Ασφάλεια επαγγελματικήs και Αστικήs Ευθύνηs.
 • Έμπειρος συνοδός και ξεναγός του γραφείου.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ανάβαση με τελεφερίκ ή ταξί στο Σαραντάριο όρος. (13-15 ευρώ περίπου το άτομο προαιρετικά).
 • Γεύμα στην Τιβεριάδα με το ψάρι του Αποστόλου Πέτρου (20-22 ευρώ περίπου το άτομο προαιρετικά).
 • Είσοδοι σε μη ορθόδοξα προσκυνήματα, τεμένη, μουσεία κ.λ.π.
 • Ο,τι είναι προαιρετικό.
 • Έξτρα ποτά, αναψυκτικά, σάντουϊτs στο ξενοδοχείο  μαs  και καθ’ όλη  τη διάρκεια του ταξιδιού.
 • Φιλοδωρήματα υποχρεωτικά 40€ κατά άτομο.
 • Πιθανή επίσκεψη στη Νεκρά θάλασσα ( εάν το group το επιθυμεί ) 20€ κατα άτομο + το εισητήριο εισόδου .
 • Κρουαζιέρα στην λίμη Τιβεριάδα 15€ κατα άτομο .
 • ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 • IEROUSALIM TRAVEL
 • 2410 533402
 • 2410 538345
 • Η καθε εγγραφή θεωρείται έγκυρη με προκαταβολή 600€ ,φωτοτυπία διαβατηρίου & ταυτότητας.
 • Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι συμπλήρωσης των θέσεων.    

ΠΗΓΗ : IEROUSALIM TRAVEL

MH.T.E 0725E60000057601

Copy Rights: Ierousalim Travel Agency

Leave a comment