Scroll Top

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ & ΣΙΝΑ – 9ΗΜΕΡΟ – AFRODITI IEROUSALIM TRAVEL

ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΛΑΒΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗMA

ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ & ΣΤΟ ΣΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΟΡΤΗ

ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΨΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:  21-9-2024

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:   29-9-2024

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Με την βοήθεια του Θεού……ενα ταξίδι ζωήs αρχίζει….

 

1η ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ  21/9/24: ΑΘΗΝΑ-ΤΕΛ ΑΒΙΒ- ΣΙΝΑ.Συγκέντρωση των προσκυνητών ώρα ….. το  Βραδάκι στο << Ελευθέριοs Βενιζέλοs>> απ’όπου θα πετάξουμε   κατ’ευθείαν για Τελαβίβ .  Μετά την άφιξή μαs,    τον έλεγχο των διαβατηρίων μαs και την παραλαβή των αποσκευών μαs, θα βγούμε έξω από το χώρο του Aεροδρομίου, θα επιβιβασθούμε στο λεωφορείο μαs  και θα αναχωρήσουμε κατ’ευθείαν για Σινά.

 

2η ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ: 22/9/24= ΣΙΝΑ .Αφού επιβιβασθούμε στο λεωφορείο μαs,  θα αναχωρήσουμε  με- Νότια– κατεύθυνση με προορισμό την Ι. Μονή του θεοβαδίστου όρουs Σινά, και αφού φθάσουμε στην Τάμπα,  θα περάσουμε τα σύνορα απο το Ισραήλ στην Αίγυπτο , με τούs απαραίτητουs ελέγχουs και από τιs δύο xώρεs, και πρίν το μεσημέρι θα φθάσουμε στην Ιερά Μονή, όπου θα τακτοποιηθούμε στούs ξενώνεs τηs Moνήs.( ξενοδοχείο)  Στην συνέχεια θα παρακολουθήσουμε τον εσπερινό στο καθολικό του Ναού,  και θα ξεναγηθούμε απο τον υπεύθυνο των Σιναϊτών πατέρων σε όλουs τούs Iερούs χώρουs, για να προσκυνήσουμε και να δούμε τα μοναδικά κειμήλια του Σινά. Θα ακολουθήσει δείπνοδιανυκτέρευση. *Αργότερα  το βράδυ, θα ξεκινήσει η ανάβαση στην Αγία κορυφή,(εδω παρέλαβε την πλάκα με τιs δέκα εντολέs o Mωυσήs) με βεδουϊνουs συνοδούs…….[για όσουs αυτό είναι εφικτό, γιατί είναι πολύ δύσκολη η ανάβαση.]

 

3η ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: 23/9/24 = ΣΙΝΑ – ΤΑΜΠΑ- ΒΗΘΛΕΕΜ

 Σήμερα τo πρωi,  θα συμμετάσχουμε όλοι στην θεία λειτουργία. Μία μοναδική εμπειρία στο καθολικό τηs Ιεραs Mονήs, όπου μπορούμε να κοινωνήσουμε τα άχραντα μυστήρια όσοι θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Στην συνέχεια θα προσκυνήσουμε τα Άγια λείψανα τηs Aγίαs Μεγαλομάρτυροs Aικατερίναs και θα πάρουμε ωs ευλογία το δακτυλίδι. Θα ακολουθήσει το πρόγευμά μαs ,και στην συνέχεια  θα επιβιβασθούμε στο λεωφορείο μαs,  με επόμενο προορισμό την Βηθλεέμ τηs Παλαιστίνηs. όπου θα φθάσουμε νωρίs το βραδάκι, και θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μαs.  Δείπνο, διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΤΡΙΤΗ 24/9/24: ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ

Σήμερα μετά το πρόγευμά μαs ,θα επιβιβασθούμε στο λεωφορείο μαs, με προορισμό την Ιερουσαλήμ. Θα επισκεφθούμε πρώτα, τον πανίερο Ναό της Αναστάσεως, όπου ζώντας μοναδικές στιγμές θα κλίνουμε γόνυ ευλαβικά στην Αγία αποκαθήλωση, στον Φρικτό Γολγοθά, στον ζωοδόχο Πανάγιο Τάφο του Κυρίου μας και σε πολλά άλλα παρεκκλήσια όπως του Αδάμ, το μη μου Άπτου, του Ακανθίνου Στεφάνου, της εύρεσης του Τιμίου Σταυρού από την Αγία Ελένη, του Εκατόνταρχου Λογγίνου, των Κλαπών, του Αβραάμ, Αγία αυλή, μετόχι Γεθσημανής, όλα με λεπτομερή ξενάγηση. Ακολουθεί η Ι. Μονή Μεγάλης Παναγιάς, Ι. Μονή Τιμίου Προδρόμου, Ι. Μονή Σεϊδανάγιας. Θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα και θα περπατήσουμε στη συνέχεια την  – οδό του μαρτυρίου – (VIA DOLOROSA) με στάσεις στον εξώστη της Αγίας Βερονίκης και στον οίκο του Κυρηναίου και θα φθάσουμε στο Πραιτώριο, όπου φυλακίσθηκε ο Κύριος, και δικάστηκε. Ακολουθούν η φυλακή του Αποστόλου Πέτρου (αν είναι ανοιχτά), η Προβατική Κολυμβήθρα, ο οίκος των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης (τόπος γέννησης της Παναγίας μας)  και βγαίνοντας των τειχών της Ιερουσαλήμ από την Πύλη των Λεόντων, φθάνουμε στην Γεθσημανή για προσκύνημα στην Ι. Μονή Αγίου Στεφάνου του πρωτομάρτυρος και στον τόπο που λιθοβολήθηκε. Θα δούμε τον Χείμαρρο των Κέδρων ή πύρινο ποταμό, το τέμενος του Ομάρ (Ναός του Σολομώντα) με τον Χρυσό Τρούλο, την εξ Ανατολών Κλειστή πύλη και εκεί στους πρόποδες του όρους των Ελαιών θα επισκεφθούμε κατεβαίνοντας 48 σκαλιά τον σταυροειδή Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Γεσθημανή όπου ο τάφος της Παναγίας μας και η θαυματουργός Αγία Εικών της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας.Συνεχίζονταs θα επισκεφθούμε τον κήπο τηs Αγωνίαs  και προδοσίαs του Χριστού μαs, όπου και ο Ναόs των Εθνών.  Eπιστροφή – Δείπνο – Διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/9/24: ΣΑΜΑΡΕΙΑ-ΓΑΛΙΛΑΙΑ-ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ. Σήμερα μετά το πρόγευμά μαs, θα αναχωρήσουμε για την Σαμάρεια για να επισκεφθούμε την ιστορική Ιερά Μονή  Αγίαs Φωτεινήs τηs Σαμαρείτιδαs, όπου το Φρέαρ του Ιακώβ (εάν είναι ανοιχτό ), και το άφθαρτο σκήνωμα του Νεομάρτυροs Aγίου Φιλουμένου του θαυματουργού, που ωs αρνίον σφαγιάστηκε εν ώρα καθήκοντοs.Εδώ θα μαs υποδεχθεί έναs καταξιωμένοs Aγιοταφίτηs, o Γέρονταs Ιουστίνοs, ηγούμενοs τηs I.Μονήs.Συνεχίζουμε με την ευρύτερη περιοχή τηs Γαλιλαίαs.Θα επισκεφθούμε την Ι.Μονή Θαβωρείου Όρουs, όπου εδώ έγινε η Μεταμόρφωση του Χριστού, συνεχίζουμε με την Ναζαρέτ όπου ο Ευαγγελισμόs τηs Θεοτόκου, ακολουθεί η βιβλική Κανά όπου το πρώτο θαύμα του Χριστού στο Γάμο μετατρέπονταs  το νερό σε κρασί, η Καπερναούμ, I.Moνή Πέτρου και Παύλου των Αποστόλων, όπου εδώ ο Ιησούs πραγματοποίησε τα περισσότερα θαύματα. Κλείνουμε το οδοιπορικό τηs ημέραs  με την Ι.Μ.Δώδεκα Αποστόλων  στην Τιβεριάδα Πόλη, δίπλα στην λίμνη Γεννησαρέτ, όπου εδώ έγινε η Τρίτη εμφάνιση του Αναστάντοs  Χριστού στούs Aποστόλουs.  ΕπιστροφήΔείπνοΔιανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ  26/9/24  ΒΗΘΑΝΙΑ- ΙΕΡΙΧΩ –ΙΟΡΔΑΝΗΣ .Σήμερα πολύ νωρίs, αφού πάρουμε το πρόγευμά μαs,  θα επιβιβασθούμε στο λεωφορείο μαs, και θα επισκεφτούμε την Ι.Μονή Μάρθαs  και Μaρίαs  στην Βηθανία ( πατρίδα του Αγίου Λαζάρου). Επόμενοs  προορισμόs η  Ι.Μονή Παναγίαs  Χοζεβά ( ανάβαση σε βουνό), Συνεχίζουμε με την  Ι.Μονή Αββά Γερασίμου του  Ιορδανίτου στην έρημο του Ιορδάνου Ποταμού, όπου και το Σπήλαιο τηs Φυγήs τηs Θεοτόκου με το Θ.Βρέφοs και τον Μνήστωρα Ιωσήφ, στην Αίγυπτο,  και στην συνέχεια θα μεταβούμε για συμβολικό βάπτισμα στον Ιορδάνη ποταμό ( ακριβέs  σημείο), Συνεχίζουμε με το όροs των πειρασμών, το Σαραντάριο , με την σαρανταήμερη νηστεία και προσευχή του Ιησού ( ανάβαση στο βουνό ),και κλείνουμε το οδοιπορικό τηs ημέραs  με την I.Moνή προφήτου Ελισσαίου στην Ιεριχώ, όπου στον αύλειο χώρο σώζεται μέχρι σήμερα η συκομορέα του Ζακχαίου.  Επιστροφή – Δείπνο, Διανυκτέρευση.                                                                                                                            

7η ΗΜΕΡΑ:ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/9/24 ( 14 /9 ): ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ .Σήμερα εορτή τηs Υψώσεωs του Τιμίου Σταυρού, θα αξιωθούμε να βρεθούμε στον τόπο που υψώθηκε, εκεί στον Φρικτό Γολγοθά, και να παρακολουθήσουμε μπροστά στον Πανάγιο Τάφο  μεγαλοπρεπέστατη Πατριαρχική Θ.Λειτουργία, εκεί στο κέντρο του κόσμου. Μετά το Πέραs τηs Θείας λειτουργίαs, θα επισκεφθούμε τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.Θεόφιλο τον Γ’ στην έδρα του, για κέρασμα – καλωσόρισμα , και αφού πάρουμε τιs ευλογίεs του θα αναχωρήσουμε για να ολοκληρώσουμε τα προσκυνήματά μαs. Επιστροφή – ΔείπνοΔιανυκτέρευση.

 

8η ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ  28/9/24 ΒΗΘΛΕΕΜ – ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ .Σήμερα πολύ νωρίs, θα έχουμε προσκύνημα και Θεία λειτουργία, στην Mεγάλη Βασιλική τηs Γεννήσεωs. Eδώ θα προσκυνήσουμε το Θεοδέγμον Σπήλαιο, το ακριβέs σημείο τηs Γεννήσεωs του Θείου Βρέφουs και την Φάτνη τηs Σπαργάνωσηs. Στην συνέχεια θα δούμε  το σπήλαιο με τούs τάφουs των Αγίων Νηπίων των σφαγιασθέντων απο τον Ηρώδη, όλα με αναλυτικέs ξεναγήσειs . Mετά θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μαs για το πρόγευμά μαs, και στην συνέχεια  αναχωρούμε, με προορισμό την Ι.Μονή του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου στην έρημο τηs Ιουδαίαs , την  Ι.Μονή Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου, όπου το σπήλαιο των τριών Μάγων με τον τάφο του Αγίου. Ακολουθεί το προσκύνημα στο ΜπέτσΑχούρ ,οπου οι τάφοι των αγραυλούντων ποιμένων εκείνη την φοβερή νύχτα τηs Γεννήσεωs Του Χριστού. Εδώ πρωτοακούστηκε ο Αρχαγγελικόs  ύμνοs –Δόξα εν υψίστoιs Θεώ. Συνεχίζουμε με την Ι.Μονή Αγίου Ονουφρίου στον αγρό του Κεραμέωs, την Αγία Σιών , όπου το Υπερώον του Μυστικού Δείπνου, ο Τάφοs του Προφυτάνακτοs Δαυίδ, και ο Οίκοs του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, όπου κοιμήθηκε η Παναγία μαs,  Ι.Μ Τιμίου Σταυρού, Ι.Μ. Καταμόναs, Ι.Μ Τιμίου Προδρόμου στην Ορεινή ( οίκοs Zαχαρία και Ελισάβετ) και το Όροs των Ελαιών με επισκέψειs στην I.Μ Μικρήs Γαλιλαίαs και Ι.Μ Αναλήψεωs.Στην συνέχεια θα δούμε πανοραμικά την Αγία Ιερουσαλήμ, και  θα βγάλουμε αναμνηστικέs Φωτογραφίεs. Eπιστροφή, ΔείπνοΔιανυκτέρευση.

 

9η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 29/9/24: ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΛΥΔΔΑ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ .Σήμερα μετά το πρόγευμά μαs, θα επιβιβασθούμε στο λεωφορείο μαs με τιs αποσκευέs μαs, και θα αναχωρήσουμε για τα Ιεροσόλυμα. Θα πραγματοποιήσουμε επισκέψειs επαναληπτικέs , αλλά και νέεs ,όπου δεν πήγαμε, αγορέs ενθυμημάτων από Ελληνικό κατάστημα, και μετά από ένα μικρό διάλειμμα  για  φαλάφελ  ή αράβικο καφέ ( αν ο χρόνοs το επιτρέψει),  θα αναχωρήσουμε για την  Ι.Μ Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στην Παλαιστινιακή  Πόλη τηs Λύδδαs, όπου ο Τάφοs του Αγίου, και ένα κομμάτι από την αλυσίδα του μαρτυρίου του.   Αποχαιρετώντας την Αγία Γη , συνεχίζουμε προs το Αεροδρόμιο του Τελαβίβ  απ όπου θα πετάξουμε κατ» ευθείαν  για Αθήνα.

 

                               ΤΕΛΟΣ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

            Κ Α Λ Ο  Κ Α Ι   Ε Υ Λ Ο Γ Η Μ Ε Ν Ο   Π Ρ Ο Σ Κ Υ Ν Η Μ Α !

  

*ΔΗΛΩΣΕΙΣ  συμμετοχήs μέχρι & 20 ΙΟΥΛΙΟΥ  εάν θα υπάρχει

διαθεσιμότητα .Μετά η τιμή θα είναι ακριβότερη  πάρα πολύ  λόγω επίναυλου.

* ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ  650 ευρώ κατ άτομο .

*ΤΙΜΗ  τελική πακέτου:  Μόνο στα τηλέφωνα του Γραφείου.

*ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 300 €

*ΕΞΟΦΛΗΣΗ 25/08 όλου του πακέτου .

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ολοι οι συμμετέχοντεs  στο προσκυνηματικό μαs Oδοιπορικό  οφείλουν να ακολουθούν το πρόγραμμα του Γραφείου,  σύμφωνα με τούs γενικούs όρουs  τηs σύμβασηs  συμμετοχήs. Με την εγγραφή σας αποδέχεστε και τους γενικούς όρους συμμετοχής που αναγράφονται στο www.ierousalimtravel.gr.

                             

            

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ:

 • Διαβατήριο με ημερομηνία λήξης 6 μήνες μετά την είσοδό μας στο Ισραήλ διαφορετικά πρέπει να εκδοθεί νέο.
 • Για την έκδοση διαβατηρίων απευθυνθείτε ΕΓΚΑΙΡΩΣ στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας.
 • Ο κάθε προσκυνητής δικαιούται μια αποσκευή μέχρι 23 κιλά, το επιπλέον έχει πρόστιμο.
 • Μια χειραποσκευή έως 8 κιλά με στερεά πράγματα, όχι υγρά, όχι κρέμες, όχι αιχμηρά, όχι λάδια κ.λ.π.
 • Για δηλώσεις συμμετοχής χρειάζεται φωτοτυπία  διαβατηρίου & ταυτότηταs και 650 ευρώ προκαταβολή.
 • Οι Δηλώσειs συμμετοχήs μέχρι  20/07.
 • Σημείωση: καμία εγγραφή δεν είναι έγκυρη χωρίs προκαταβολή.

    

ΤΙΜΗ : Καλέστε μας!!!!! .  Εάν δεν απαντήσουμε λόγο υποχρεώσεων στη Αγία Γη στο email : afroditierousalimtravel@gmail.com

του πρακτορείου μας στείλτε το αίτημά σας ή την απόδειξη  προκαταβολής μαζί με ταυτότητα ή διαβατήριο για να δεσμεύσουμε την θέση σου.

Mobile/Viber 📱 για άμεση εγγραφή : +306940544485 .

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ – ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ : στον λογαριασμό του πρακτορείου μας , ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ( NBG ) : 39701272807

         IBAN : GR4401103970000039701272807 ( ΛΙχχχχΣ ΧΑχχχχχχχΣ ΤΟΥ ΛχχχχχΥ ) 

  

     

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΤΕΛ-ΑΒΙΒ – ΑΘΗΝΑ σε οικονομική θέση.
 • Βίζα Ισραήλ, φόροι αεροδρομίων.
 • Βίζα Αιγύπτου, φόροι.
 • Φόροι Σινά και είσοδοs στην Ι.Μ.Σινά
 • Μεταφορά με άλλο λεωφορείο απο τα σύνορα στο όροs Σινά
 • ( 1) διανυκτερεύσειs στο Σινά στο ξενοδοχείο τηs Μονήs με ημιδιατροφή.
 • Καθημερινές ξεναγήσεις με κλιματιζόμενο λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
 • Ανάβαση με ταξί στο όρος Θαβώρ και μετάβαση με mini bus στον Αγ. Σάββα.
 • (6) Διανυκτερεύσεις στην Βηθλεέμ σε κεντρικό ξενοδοχείο 4**** σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και βραδινό.( ημιδιατροφή)
 • Έμπειρος συνοδός και ξεναγός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια επαγγελματικής αστικής ευθύνης tour operator .

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 

 • Είσοδοι σε μη ορθόδοξα προσκυνήματα, τεμένη, μουσεία κ.λ.π.
 • Ο,τι είναι προαιρετικό.
 • Έξτρα ποτά, νερά, αναψυκτικά, σάντουϊτs στο ξενοδοχείο  μαs  και καθ’ όλη  τη διάρκεια του ταξιδιού.
 • Φιλοδωρήματα υποχρεωτικά  40€ κατ’ άτομο.
 • Αντίτιμο κατ’ άτομο στον Βεδουϊνο οδηγό για την ανάβαση  στην Αγία Κορυφή.
 • Οτιδήποτε εκτόs Προγράμματοs.
 • ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 • AFRODITI IEROUSALIM TRAVEL    +30 2410 533402 & +30 2410 538345 .
 • Η καθε εγγραφή θεωρείται έγκυρη με προκαταβολή 650€ ,φωτοτυπία διαβατηρίου & ταυτότητας.
 • Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι συμπλήρωσης των θέσεων. (20/07) 
 • Με την εγγραφή σαs, σημαίνει ότι αποδέχεσθε aνεξαιρέτωs όλουs τους όρουs τηs σύμβασηs.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η σειρά των προσκυνημάτων ενδέχεται να αλλάξει χωρίs να αφαιρεθεί τίποτα.

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ : Μέχρι 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ( τελευταία ημέρα ) στον λογαριασμό του πρακτορείου μας , ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ( NBG ) : 39701272807

IBAN : GR4401103970000039701272807 (ΛΙχχχχΣ ΧΑχχχχχχχΣ ΤΟΥ ΛχχχχχΥ )

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:1) 10 ημέρεs πριν το ταξίδι θα δοθούν οδηγίεs για την προετοιμασία των προσκυνητών  και  την  ώρα  αναχώρησηs τηλεφωνικώs . 

 

26 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ & ΣΤΟ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ!

 

ΤΗΛ. ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

+302410533402 & +302410538345 

AFRODITI IEROUSALIM TRAVEL

Προσκυνήματα  στούs Αγίουs Τόπουs και στο Σινά(απο το 1998)

MH.T.E0725E60000057601

Copy Rights : Afroditi Ierousalim Travel Agency

 

You cannot copy content of this page