Scroll Top

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ-ΣΙΝΑ -9HΜΕΡΟ – AFRODITI IEROUSALIM TRAVEL

9ήμερο Προσκύνημα στους Αγίους Τόπους για την μεγάλη εορτή του Δεκαπενταυγούστου στην Γεθσημανή-Επίσκεψη στο Όρος Σινά

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ – ΣΙΝA

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΟΡΤΗ

 ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΣΤΗΝ ΓΕΘΣΗΜΑΝΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: ΔΕΥΤΕΡΑ 21-8-2024

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: ΤΕΤΑΡΤΗ   29-8-2024

 

Με την βοήθεια του Θεού……ενα ταξίδι ζωήs αρχίζει….

Φθάνονταs  στον   ΑYΓΟΥΣΤΟ , επιθυμούμε να  τιμήσουμε την Μάνα μαs  την Παναγιά, εκεί όπου  σωματικά  έζησε με τον Μονογενή  Υιόν τηs  και Θεόν τηs, για να περπατήσουμε εκεί που η Ίδια  περπάτησε…εκεί που η ίδια πόνεσε και  έκλαψε  βλέπονταs   τον  Σταυρικό θάνατο  του  Υιού τηs…. Nα τιμήσουμε την κοίμησήν τηs  και την Μετάστασήν τηs. Nα την  παρακαλέσουμε  εκεί  – στον Οίκον τηs  στην  Γεθσημανή  να είναι δίπλα μαs  στον καθημερινό μαs  αγώνα, και σε κάθε ανάγκη  μαs …..

Ένα μοναδικά  ωραίο  οδοιπορικό, με επισκέψειs…..

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

1η ΗΜΕΡΑ:ΤΕΤΑΡΤΗ 21/8/24 : ΑΘΗΝΑ-ΤΕΛ ΑΒΙΒ- ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

Συγκέντρωση των προσκυνητών ώρα …… το  ΠΡΩΊ στο << Ελευθέριοs Βενιζέλοs>> απ’όπου θα πετάξουμε  κατ’ευθείαν για Τελ αβίβ .  Μετά την άφιξή μαs τον έλεγχο των διαβατηρίων μαs, και την παραλαβή των αποσκευών μαs, θα βγούμε έξω από το χώρο του Aεροδρομίου και θα επιβιβασθούμε στο λεωφορείο μαs. Ακολουθεί προσκύνημα στην Ι.Μονή Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στην Πόλη τη Λύδδαs,  ακολουθεί η Αγία Σιών όπου το Υπερώον του Μυστικού Δείπνου, ο Τάφοs του Προφυτάνακτοs Δαβίδ, και ο Οίκοs του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, όπου κοιμήθηκε η Παναγία μαs. Στην συνέχεια θα περάσουμε μέσα στην Παλιά πόλη, την Αγία Ιερουσαλήμ, και θα  κατευθυνθούμε προς τον πανίερο Ναό της Αναστάσεως, όπου ζώντας μοναδικές στιγμές θα κλίνουμε γόνυ ευλαβικά στην Αγία αποκαθήλωση, στον Φρικτό Γολγοθά, στον ζωοδόχο Πανάγιο Τάφο του Κυρίου μας και σε πολλά άλλα παρεκκλήσια όπως του Αδάμ, το μη μου Άπτου, του Ακανθίνου Στεφάνου, της εύρεσης του Τιμίου Σταυρού από την Αγία Ελένη, του Εκατόνταρχου Λογγίνου, των Κλαπών, του Αβραάμ, Αγία αυλή, μετόχι Γεθσημανής, όλα με λεπτομερή ξενάγηση. Ακολουθεί η Ι. Μονή Μεγάλης Παναγιάς, Ι. Μονή Τιμίου Προδρόμου, Ι. Μονή Σεϊδανάγιας. Θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα για καφέ – φαλάφελ – αγορέs ενθυμημάτων σε Ελληνικό κατάστημα,και θα περπατήσουμε στη συνέχεια την  – Οδό του Μαρτυρίου – (VIA DOLOROSA) με στάσεις στον εξώστη της Αγίας Βερονίκης και στον οίκο του Κυρηναίου και θα φθάσουμε στο Πραιτώριο, όπου φυλακίσθηκε ο Κύριος, και δικάστηκε. Ακολουθούν η φυλακή του Αποστόλου Πέτρου (αν είναι ανοιχτά), η Προβατική Κολυμβήθρα, ο οίκος των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης (τόπος γέννησης της Παναγίας μας) και βγαίνοντας των τειχών της Ιερουσαλήμ από την Πύλη των Λεόντων, φθάνουμε στην Γεθσημανή για προσκύνημα στην Ι.Μονή Αγίου Στεφάνου του πρωτομάρτυρος και στον τόπο λιθοβολισμού του. Θα δούμε τον Χείμαρρο των Κέδρων ή πύρινο ποταμό, το τέμενος του Ομάρ (Ναός του Σολομώντα) με τον Χρυσό Τρούλο, την Κλειστή πύλη και εκεί στους πρόποδες του όρους των Ελαιών θα επισκεφθούμε κατεβαίνοντας 48 σκαλιά τον σταυροειδή Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Γεσθημανή όπου ο τάφος της Παναγίας μας και η θαυματουργός Αγία Εικών της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας και εν συνεχεία θα επισκεφθούμε τον Κήπο της Προσευχής και Προδοσίας του Κυρίου μαs.   Επιστροφή, Δείπνο, Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ:ΠΕΜΠΤΗ 22/8/24= ΣΑΜΑΡΕΙΑ-ΓΑΛΙΛΑΙΑ-ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ

Σήμερα μετά το πρόγευμά μαs, θα αναχωρήσουμε για την Σαμάρεια για να επισκεφθούμε την ιστορική Ιερά Μονή  Αγίαs Φωτεινήs τηs Σαμαρείτιδαs, όπου το Φρέαρ του Ιακώβ(εάν είναι ανοιχτό ), και το άφθαρτο σκήνωμα του Νεομάρτυροs Aγίου Φιλουμένου του θαυματουργού, που ωs αρνίον σφαγιάστηκε εν ώρα καθήκοντοs.Εδώ θα  μαs υποδεχθεί έναs καταξιωμένοs Aγιοταφίτηs, o Γέρονταs Ιουστίνοs, ηγούμενοs τηs I.Μονήs.Συνεχίζουμε με την ευρύτερη περιοχή τηs Γαλιλαίαs.Θα επισκεφθούμε την Ι.Μονή Θαβωρείου Όρουs, όπου εδώ έγινε η Μεταμόρφωση του Χριστού, συνεχίζουμε με την Ναζαρέτ όπου ο Ευαγγελισμόs τηs Θεοτόκου, ακολουθεί η βιβλική Κανά όπου το πρώτο θαύμα του Χριστού στο Γάμο μετατρέπονταs  το νερό σε κρασί, η Καπερναούμ, I.Moνή Πέτρου και Παύλου των Αποστόλων, όπου εδώ ο Ιησούs πραγματοποίησε τα περισσότερα θαύματα. Κλείνουμε το οδοιπορικό τηs ημέραs  με την Ι.Μ.Δώδεκα Αποστόλων  στην Τιβεριάδα Πόλη, δίπλα στην λίμνη Γεννησαρέτ, όπου εδώ έγινε η Τρίτη εμφάνιση του Αναστάντοs  Χριστού στούs Aποστόλουs.  Επιστροφή – Δείπνο – Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ:ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/8/24: ΒΗΘΑΝΙΑ – ΙΕΡΙΧΩ – ΙΟΡΔΑΝΗΣ

Σήμερα μετά το πρόγευμά μαs, θα επιβιβασθούμε στο λεωφορείο μαs, και θα επισκεφτούμε την Ι.Μονή Μάρθαs  και Μaρίαs  στην Βηθανία ( πατρίδα του Αγίου Λαζάρου), την Ι.Μονή Χοζεβά ( ανάβαση σε βουνό),  την  Ι.Μονή Αββά Γερασίμου του  Ιορδανίτου , Σπήλαιο Παναγίαs  Γαλακτοτροφούσαs και στην συνέχεια θα μεταβούμε για συμβολικό βάπτισμα στον Ιορδάνη ποταμό ( ακριβέs  σημείο), ακολουθεί προσκύνημα στο Σαραντάριο Όροs , πειρασμοί του Κυρίου ( ανάβαση στο βουνό), και κλείνουμε το οδοιπορικό τηs ημέραs με την I.Moνή προφήτου Ελισσαίου στην Ιεριχώ, όπου στον αύλειο χώρο σώζεται μέχρι σήμερα η συκομορέα του Ζακχαίου.      Επιστροφή-δείπνο-διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 24/8/24 = ΒΗΘΛΕΕΜ – ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

Σήμερα πολύ νωρίs, θα έχουμε προσκύνημα και Θεία λειτουργία στην Mεγάλη Βασιλική τηs Γεννήσεωs. Eδώ θα προσκυνήσουμε το Θεοδέγμον Σπήλαιο, το ακριβέs σημείο τηs Γεννήσεωs του Θείου Βρέφουs, και θα δούμε και το σπήλαιο με τούs τάφουs των Αγίων Νηπίων των σφαγιασθέντων απο τον Ηρώδη, όλα με αναλυτικέs ξεναγήσειs . Mετά θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μαs για το πρόγευμά μαs, και αφού  επιβιβασθούμε στο λεωφορείο μαs, θα επισκεφθούμε  την Ι.Μονή του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου στην έρημο τηs Ιουδαίαs  την  Ι.Μονή Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου, όπου το σπήλαιο των τριών Μάγων με τον τάφο του Αγίου.Ακολουθεί το προσκύνημα στο ΜπέτσΑχούρ οπου οι τάφοι των αγραυλούντων Ποιμένων εκείνη την φοβερή νύχτα τηs Γεννήσεωs του Χριστού. Εδώ πρωτοακούστηκε ο Αρχαγγελικόs ύμνοs –       << Δόξα εν υψίστoιs Θεώ.>> Συνεχίζουμε με την Ι.Μονή Αγίου Ονουφρίου στον αγρό του Κεραμέωs, Ι.Μονή Τιμίου Σταυρού , Ι.Μονή κατaμόναs , Ι.Μονή Ορεινήs (Οίκοs  Ζαχαρία και Ελισάβετ), Όροs Ελαιών Τόποs Aναλήψεωs, Mικρή Γαλιλαία , Τόποs Προσευχήs τηs Παναγίαs μαs, και κλείνουμε  με το  Πανόραμα απ’ όπου θα θαυμάσουμε από ψηλά όλη την Αγία Πόλη, και θα βγάλουμε αναμνηστικέs φωτογραφίεs.   Eπιστροφή – Δείπνο – Διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 25/8/24 – ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΛΙΤΑΝΕΙΑ – ΣΙΝΑ

Σήμερα πολύ νωρίs, τα ξημερώματα, θα αναχωρήσουμε για την αγρυπνία στο Μετόχι τηs Γεθσημανήs. Πολύ μεγάλη ευλογία που θα αξιωθούμε να συνοδεύσουμε και εμείs όλοι μαζί, την πομπή για το κατέβασμα τηs θαυματουργήs Εικόναs τηs κοιμήσεωs τηs Θεοτόκου, ειs το πάνσεπτον μνήμα τηs, με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη προεξάρχοντα, με όλουs  τούs  Αγιοταφίταs, με πλήθοs προσκυνητών απο την Ελλάδα και απο όλο τον Κόσμο. Η πομπή  θα ξεκινήσει από το Μετόχι, προχωρώνταs αργά – αργά  μέσα απο την οδό του Μαρτυρίου με ψαλμωδίεs, εγκώμια, τροπάρια , με θυμιάματα και δεήσειs. Και εκεί που αρχίζει να ξημερώνει η μέρα, φθάνουμε στουs πρόποδεs του Όρουs των Ελαιών όπου το Χωρίον Γεθσημανή και ο Ναόs του Θεομητορικού Μνήματοs , και εδώ στον Επιτάφιόν τηs θα εναποτεθεί η Iερά και θαυματουργόs Εικόνα τηs. Στην συνέχεια ( περίπου κατά τιs 07:00 το πρωϊ) θα επιβιβασθούμε στο λεωφορείο μαs, και θα αναχωρήσουμε  με Νότια κατεύθυνση  με προορισμό την Ι. Μονή του Θεοβαδίστου όρουs Σινά. Μετά απο 4,5 – 5 ώρεs περίπου τροχοδρόμηση (με δύο στάσειs) θα φθάσουμε στην Τάμπα οπου θα περάσουμε τα σύνορα απο το Ισραήλ στην Αίγυπτο και νωρίs το απόγευμα  θα φθάσουμε στην Σιναϊτική Χερσόνησο όπου θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο τηs Ι. Μονήs . Στην συνέχεια θα παρακολουθήσουμε τον εσπερινό στο καθολικό του Ναού,  και θα ξεναγηθούμε απο τον υπεύθυνο των Σιναϊτών πατέρων σε όλουs τούs Iερούs χώρουs, για να προσκυνήσουμε και να δούμε τα μοναδικά κειμήλια του Σινά, όπωs την Φλεγομένη και μη Καιομένη Βάτο, που υπάρχει μέχρι σήμερα, και συμβολίζει τα αειπάρθενον τηs Θεοτόκου, καθώs και το πηγάδι του Ιερέα Ιοθώρ . Δείπνο – διανυκτέρευση.                                                           

*Αργότερα κατά τιs  10  η ώρα το βράδυ θα ξεκινήσει η ανάβαση στην Αγία κορυφή,(εδω παρέλαβε την πλάκα με τιs δέκα εντολέs o Mωυσήs) με βεδουϊνουs συνοδούs…….[για όσουs αυτό είναι εφικτό, γιατί είναι πολύ δύσκολη η ανάβαση.]  

 

6η ΗΜΕΡΑ:ΔΕΥΤΕΡΑ 26/8/24: ΣΙΝΑ – ΤΑΜΠΑ – IEΡΟΣΟΛΥΜΑ

Σήμερα τo πρωi στιs πέντε η ώρα, θα συμμετάσχουμε όλοι στην θεία λειτουργία,μία μοναδική εμπειρία και θα κοινωνήσουμε τα άχραντα μυστήρια όσοι θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Στην συνέχεια θα προσκυνήσουμε τα Άγια λείψανα τηs Aγίαs Μεγαλομάρτυροs Aικατερίναs και θα πάρουμε ωs ευλογία το δακτυλίδι. Θα ακολουθήσει το πρόγευμά μαs, αγορέs ενθυμημάτων και  επιβίβαση στο λεωφορείο μαs, με προορισμό την Ιερουσαλήμ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μαs στα Ιεροσόλυμα.          Δείπνο, διανυκτέρευση.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΤΡΙΤΗ:  27/8/24 :  ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΕΓΚΩΜΙΑ

Σήμερα θα πάρουμε το πρόγευμά μαs, και θα αναχωρήσουμε για την Γεθσημανή, όπου θα παρακολουθήσουμε τα Εγκώμια τηs Παναγίαs μαs με την Συμμετοχή του Μακαριωτάτου  Πατριάρχη  Ιεροσολύμων κ.κ.Θεοφίλου του Γ’, πολλών Αρχιερέων, και προσκυνητών. Μετά το Πέρas, θα συνεχίσουμε με επισκέψειs στα Προσκυνήματα εντόs τηs Παλαιάs  Πόλεωs. Στην συνέχεια θα παρακολουθήσουμε τον Μέγα Εσπερινό στον Ναό τηs Αναστάσεωs ή στην Γεθσημανή.(όπου επιθυμούν οι Προσκυνητέsόλοι μαζί-) Δείπνο – Διανυκτέρευση.

 

8η ΗΜΕΡΑ:ΤΕΤΑΡΤΗ 28/8/24 ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ- ΓΕΘΣΗΜΑΝΗ

Πανηγυρική θεία λειτουργία στο Θεομητορικό Μνήμα.

Συμπληρωματικά Προσκυνήματα.

 

9η ΗΜΕΡΑ: 29/8/24: ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Σήμερα θα πάρουμε το πρόγευμά μαs, και θα πραγματοποιήσουμε επαναληπτικά  προσκυνήματα,  οτι δεν προλάβαμε τιs προηγούμερεs ημέρεs, καθώs και συμπληρωματικέs αγορέs ενθυμημάτων , από Ελληνικό κατάστημα  Και αποχαιρετώνταs την Αγία Πόλη, νωρίs το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το Αεροδρόμιο του Τελαβίβ με πτήση κατ’ευθείαν για Αθήνα. Εάν ο χρόνοs το επιτρέψει, θα περάσουμε μία βόλτα με το λεωφορείο μέσα από το Τελ αβίβ, για να δείτε την πόλη   ( Ιόππη) δίπλα στην Μεσόγειο Θάλασσα.

                                  

                                     ΤΕΛΟΣ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

            Κ Α Λ Ο  Κ Α Ι   Ε Υ Λ Ο Γ Η Μ Ε Ν Ο   Π Ρ Ο Σ Κ Υ Ν Η Μ Α !    

*ΔΗΛΩΣΕΙΣ  συμμετοχήs μέχρι & 15 ΙΟΥΝΙΟΥ εάν θα υπάρχει

διαθεσιμότητα .Μετά η τιμή θα είναι ακριβότερη  πάρα πολύ  λόγω επίναυλου.

* ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ  700 ευρώ κατ άτομο .

*ΤΙΜΗ  τελική πακέτου:  Μόνο στα τηλέφωνα του Γραφείου.

*ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 300 €

*ΕΞΟΦΛΗΣΗ 20/07 όλου του πακέτου.

 

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ολοι οι συμμετέχοντεs  στο προσκυνηματικό μαs Oδοιπορικό  οφείλουν να ακολουθούν το πρόγραμμα του Γραφείου,  σύμφωνα με τούs γενικούs όρουs  τηs σύμβασηs  συμμετοχήs. Με την εγγραφή σας αποδέχεστε και τους γενικούς όρους συμμετοχής που αναγράφονται στο www.afroditierousalimtravel.gr.

                             

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ:

 • Διαβατήριο με ημερομηνία λήξηs 6 μήνεs τουλάχιστον, μετά την είσοδό μαs στο Ισραήλ, διαφορετικά πρέπει να εκδοθεί νέο.
 • Για την έκδοση διαβατηρίων απευθυνθείτε ΕΓΚΑΙΡΩΣ στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα τηs περιοχήs σαs
 • Ο κάθε προσκυνητής δικαιούται μια αποσκευή μέχρι 20 κιλά, το επιπλέον έχει πρόστιμο. Επίσης μια χειραποσκευή έως 8 κιλά με στερεά πράγματα, όχι υγρά, όχι κρέμες, όχι αιχμηρά, όχι λάδια κ.λ.π.
 • Για δηλώσεις συμμετοχής ΕΓΚΑΙΡΑ με φωτοτυπία διαβατηρίου,ταυτότητας και προκαταβολή 700€.
 • ΕΞΟΦΛΗΣΗ  20 ΙΟΥΛΙΟΥ. 
 • Οδηγίεs  για το Ταξίδι θα  δωθούν μετά την εξόφληση του πακέτου.

 

ΤΙΜΗ : Καλέστε μας !!!!!!!!!!!! . Εάν δεν απαντήσουμε λόγο υποχρεώσεων στη Αγία Γη στο email : afroditierousalimtravel@gmail.com

του πρακτορείου μας στείλτε το αίτημά σας ή την απόδειξη  προκαταβολής μαζί με ταυτότητα ή διαβατήριο για να δεσμεύσουμε την θέση σου.

Mobile/Viber 📱 για άμεση εγγραφή : +306940544485 .

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ – ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ : στον λογαριασμό του πρακτορείου μας , ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ( NBG ) : 39701272807

         IBAN : GR4401103970000039701272807 ( ΛΙχχχχΣ ΧΑχχχχχχχΣ ΤΟΥ ΛχχχχχΥ ) 

 

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΤΕΛ-ΑΒΙΒ – ΑΘΗΝΑ σε οικονομική θέση.
 • Βίζα Ισραήλ, φόροι αεροδρομίων.
 • Βίζα Αιγύπτου, φόροι.
 • Φόροι Σινά και είσοδοs στην Ι.Μ.
 • Μεταφορά με άλλο λεωφορείο απο τα σύνορα στο όροs Σινά
 • ( 1) Διανυκτέρευση στο Σινά σε ξενοδοχείο της περιοχής 4* με ημιδιατροφή.
 • Καθημερινές ξεναγήσεις με κλιματιζόμενο λεωφορείο.
 • Ανάβαση με ταξί στο όρος Θαβώρ και μετάβαση με mini bus στον Αγ. Σάββα.
 • (4) Διανυκτερεύσεις στην Βηθλεέμ σε κεντρικό ξενοδοχείο 4**** σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και βραδινό.
 • (3) Διανυκτερεύσεις στην Ιερουσαλήμ σε ξενοδοχείο 4**** σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και βραδινό.
 • Ασφάλεια επαγγελματικής – αστικήs ευθύνηs tour operator.
 • Έμπειρος συνοδός και ξεναγός του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Είσοδοι σε μη ορθόδοξα προσκυνήματα, τεμένη, μουσεία κ.λ.π.
 • Ο,τι είναι προαιρετικό.
 • Έξτρα μεταφορέs.
 • Έξτρα ποτά, αναψυκτικά, σάντουϊτs στο ξενοδοχείο  μαs  και καθ’ όλη  τη διάρκεια του ταξιδιού.
 • Φιλοδωρήματα υποχρεωτικά 40€ κατ’ άτομο.
 • Aντίτιμο για τον Βεδουϊνο συνοδό για την ανάβαση στο ασκητήριο του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου. ( 5 εωs 10 ευρώ κατ’ άτομο)
 • Αντίτιμο για τον Βεδουϊνο συνοδό για την ανάβαση στην Αγία κορυφή
 • ( 5 έωs 10 ευρώ κατ’άτομο)
 • ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 • AFRODITI IEROUSALIM TRAVEL    +30 2410 533402 & +30 2410 538345 .
 • Η καθε εγγραφή θεωρείται έγκυρη με προκαταβολή 700€ ,φωτοτυπία διαβατηρίου & ταυτότητας.
 • Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι συμπλήρωσης των θέσεων. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η σειρά των προσκυνημάτων ενδέχεται να αλλάξει χωρίs να αφαιρεθεί τίποτα.

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ : Μέχρι 20 ΙΟΥΛΙΟΥ( τελευταία ημέρα ) στον λογαριασμό του πρακτορείου μας , ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ( NBG ) : 39701272807

IBAN : GR4401103970000039701272807 (ΛΙχχχχΣ ΧΑχχχχχχχΣ ΤΟΥ ΛχχχχχΥ )

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:1) 10 ημέρεs πριν το ταξίδι θα δοθούν οδηγίεs για την προετοιμασία των προσκυνητών  και  την  ώρα  αναχώρησηs τηλεφωνικώs . 

 

26 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ & ΣΤΟ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ!!!

AFRODITI IEROUSALIM TRAVEL

+302410533402 & +302410538345

Προσκυνήματα  στούs Αγίουs Τόπουs και στο Σινά(απο το 1998)

         ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ & ΣΙΝΑ

Παπαναστασίου 41-43, 1os  όροφοs, ΛΑΡΙΣΑ.

ΜΗ.ΤΕ: 0725Ε60000057601

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ  ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ  ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

email = afroditierousalimtravel@gmail.com

Copy Rights : Afroditi Ierousalim Travel Agency 

You cannot copy content of this page